Po zahanbujúcej prehre budú lietať pokuty

Nepremenil jedenástku. Michalovčan Caballero ako jediný zaváhal v rozstrele.
Nepremenil jedenástku. Michalovčan Caballero ako jediný zaváhal v rozstrele. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|16. okt 2015 o 00:00

Michalovce zostali na štíte treťoligistu, nezvládli penaltový rozstrel. Niektorí hráči si už asi nezahrajú.



MICHALOVCE. Nečakaná pohárová stopka pre prvoligových futbalistov Michaloviec. Nováčik najvyššej súťaže sa v stredu postaral o nemilé prekvapenie, keď nestačil na treťoligový Rohožník.

V záhoráckej obci s necelými štyrmi tisíckami obyvateľov prehral po penaltovom rozstrele 3:5, keď v riadnom hracom čase skončil zápas nerozhodne 1:1.

Z atraktívneho derby s VSS Košice, s ktorým by sa Zemplínčania v prípade postupu stretli v 5. kole Slovnaft Cupu na vlastnej pôde, tak nebude nič...

Niektorí nato nemajú

Hoci mali žlto-modrí v Rohožníku veľkú prevahu, dokázali z nej vyťažiť iba jediný gól, ktorý stačil iba na remízu, lebo domáci z jedinej šance dokázali skórovať.

„Hrali sme na dvoch útočníkov, ale v prvom polčase sme sa vpredu vôbec nepresadili. Po zmene strán našu hru oživil Danko, ale veľké sklamanie pre mňa bol Kunca. Čakali sme, že prinesie kvalitu, čo sa však nestalo. V koncovke sme boli nemohúcni a v penaltovej lotérii nám šťastie neprialo, domáci premenili všetkých päť pokusov, za nás zaváhal Caballero, piaty Hamuľak sa už k jedenástke ani nedostal,“ povedal tréner MFK Zemplín František Šturma, ktorý dal priestor hráčom, ktorí v posledných ligových zápasoch nehrávali.

„Chceli sme vidieť, či naše rozhodnutia, ktoré my tréneri robíme, že v majstrovských dueloch hrajú iní hráči, sú správne. A ukázalo sa, že sú, lebo sú hráči, ktorí nato športovo nemajú alebo momentálne je ich výkonnosť nižšia,“ podotkol český lodivod.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Po zahanbujúcej prehre budú lietať pokuty