Pilař napokon Ružomberok neposilní, zostáva v Moste

SITA|27. jún 2007 o 17:11

MOST 27. júna (SITA) - Český futbalový stredopoliar Tomáš Pilař sa napokon nestane novou posilou slovenského corgoňligistu MFK Ružomberok. Tridsaťjedenročný tvorivý záložník totiž podľa informácie oficiálnej ...

MOST 27. júna (SITA) - Český futbalový stredopoliar Tomáš Pilař sa napokon nestane novou posilou slovenského corgoňligistu MFK Ružomberok. Tridsaťjedenročný tvorivý záložník totiž podľa informácie oficiálnej internetovej stránky českého klubu zostáva v kádri FK SIAD Most minimálne jednu ďalšiu sezónu. "Tomáš bude aj naďalej pôsobiť v Moste, mal by byť jeden z kľúčových hráčov tímu," povedal športový riaditeľ Stanislav Salač. Pilař mal podľa pôvodných informácií ísť spolu so svojím bývalým koučom z Blšian a Mostu Přemyslom Bičovským pod Čebrať, napokon je však všetko inak. "Dohodli sme sa s Tomášom, že u nás zostane. Má o neho záujem tréner Žák aj futbalová verejnosť. Zmluvu má platnú do júna 2008," dodal S. Salač.

Rodák z Ústí nad Labem začal sezónu 2006/07 v Moste, v januári 2007 však odišiel na polročné hosťovanie do druholigových Blšian. Tam však opäť našiel stratenú formu a výrazne sa podieľal na pohodlnej záchrane blšanského klubu.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Pilař napokon Ružomberok neposilní, zostáva v Moste