Hviezda Arsenalu reaguje na šéfa Dortmundu: Si klaun, nechaj ma na pokoji

Pierre-Emerick Aubameyang v drese Arsenalu Londýn.
Pierre-Emerick Aubameyang v drese Arsenalu Londýn. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|3. okt 2019 o 17:06

Nehovor o peniazoch, odkazuje.

DORTMUND. Gabonský futbalový útočník Pierre-Emerick Aubameyang označil Hansa-Joachima Watzkeho za klauna.

Stalo sa tak po tom, ako výkonný riaditeľ nemeckého klubu Borussia Dortmund uviedol, že za prestupom hráča do Arsenalu Londýn boli iba peniaze.

Aubameyang odišiel do Londýna v januári 2018 za 63 miliónov eur.

Watzke v nedávnom rozhovore pre Süddeutsche Zeitung uviedol, že niektorí hráči idú do klubov, ktoré nehrajú pravidelne v Lige majstrov, iba pre vysoké platy.

"Aubameyang hrá v Arsenale vynikajúco, ale pravdepodobne ho viac hreje pohľad na stav jeho bankového účtu, pretože v utorky a stredy býva smutný, že Ligu majstrov musí sledovať iba v televízii," povedal Watzke.

Tridsaťročný útočník na jeho slová zareagoval vo štvrtok na svojom účte na twitteri: "Je pre teba lepšie, že som ti nikdy nepovedal, prečo som skutočne opustil Borussiu. Si klaun, Watzke."

Aubameyang pridal aj komentár k predaju mladého francúzskeho útočníka Ousmana Dembélého do Barcelony za viac ako 100 miliónov eur.

"Pamätám si, ako si hovoril, že Dembélého nikdy nepredáš, ale potom si uvidel sumu vyššiu ako sto miliónov eur a ihneď si ponuku prijal. Prosím, nehovor o peniazoch a nechaj ma na pokoji," dodal Aubameyang.

Dortmund sa predstavil v skupinovej fáze Ligy majstrov vo štvrtej sezóne v sérii, Arsenal je tretí rok za sebou iba v Európskej lige. Informovala agentúra DPA.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Hviezda Arsenalu reaguje na šéfa Dortmundu: Si klaun, nechaj ma na pokoji