Petr Čech: "Zabudnime na prerušenie série, čaká nás Hull City"

SITA|28. okt 2008 o 12:45

Brankár anglického futbalového veľkoklubu FC Chelseaodkázal svojim spoluhráčom, aby čo najskôr zabudli na prvú domácu prehru po 86 ligových zápasoch.

LONDÝN. Brankár anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Petr Čech odkázal svojim spoluhráčom, aby čo najskôr zabudli na prvú domácu prehru po 86 ligových zápasoch a sústredili sa na najbližší duel.

Neuveriteľnú sériu na Stamford Bridge, kde "The Blues" nestratili všetky tri body od februára 2004, prerušili v nedeľu hráči FC Liverpool, ktorí svojho veľkého rivala v boji o titul v Premier League zdolali gólom Xabiho Alonsa 1:0 a dostali sa na čelo tabuľky s trojbodovým náskokom práve pred Chelsea.

"Bola to skvelá séria zápasov a nemyslím si, že sa k nej niekto v budúcnosti čo i len priblíži - je to fantastický rekord. Na druhej strane som mal v nedeľu po záverečnom hvizde veľmi zvláštny pocit, pretože vo svojej kariére v drese Chelsea som na Stamford Bridge ešte neprehral. Teraz sa to však už skončilo a my sa musíme sústrediť na stredajší súboj s Hull City. Máme rovnaký počet bodov, bude to zaujímavý duel. Chceme sa čo najskôr opäť naladiť víťazne a prípadne odštartovať ďalšiu skvelú sériu," povedal český reprezentačný gólman.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Petr Čech: "Zabudnime na prerušenie série, čaká nás Hull City"