Odom sa predávkoval kokaínom, tvrdí šerif

Lamar Odom s manželkou Khloe Kardashianovou.
Lamar Odom s manželkou Khloe Kardashianovou. (Autor: TASR/AP)
SITA|23. okt 2015 o 09:01

Bývalý basketbalista kombinoval lieky s drogami, za prostitútky minul počas štyroch dní 75-tisíc dolárov.

LOS ANGELES. Bývalý hráč basketbalovej NBA Lamar Odom bol predávkovaný kokaínom, keď ho v utorok 13. októbra našli v bezvedomí v nevadskom nevestinci. Vyplýva to zo súdneho spisu, v ktorom je priložená aj výpoveď šerifa okresu Nye Michaela Eisenloffela.

"Som presvedčený, že pán Odom bol zrejme pod vplyvom návykovej látky," vypovedal Eisenloffel. Výsledky testov Odomovej krvi stále nie sú známe. Užitie kokaínu spomenul aj majiteľ nevestinca Dennis Hof.

V kritickom stave

Dvojnásobného víťaza NBA priviezli do nemocnice v Las Vegas v kritickom stave zo zariadenia Love Ranch v nevadskom Crystale, kde ho našli dve pracovníčky v bezvedomí.

Podľa Hofa Odom užil desať tabletiek voľne predávaného prípravku na podporu sexuálnej zdatnosti, tzv. rastlinnú Viagru, a pil koňak. Kokaín si vraj dal pred sobotňajším príchodom.

Počas štvordňového pobytu minul za spoločnosť dvoch žien 75-tisíc dolárov. Jedna z nich vo výpovedi uviedla, že zákazník pravdepodobne v kúpeľni v jej neprítomnosti "šnupal".

Manželka stiahla žiadosť o rozvod

Odom sa prebral z bezvedomia minulý piatok, v pondelok ho prepustili z nemocnice. Vrátila sa k nemu aj jeho manžela Khloé Kardashianová, ktorá stiahla žiadosť o rozvod.

Nevadské úrady nevylúčili trestné stíhanie proti Love Ranch alebo proti bývalému basketbalistovi.

Lamar Odom má na konte 961 stretnutí základnej časti NBA a 108 v play-off profiligy. Dosiahol v nich priemer 13 bodov a vyše 8 doskokov na jeden zápas. Okrem Los Angeles Lakers a LA Clippers hral aj za Dallas a Miami.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Odom sa predávkoval kokaínom, tvrdí šerif