Oblaková: Musíme sa zomknúť

V domácej súťaži zdolali Piešťany. Oblaková a spol. už myslia na Schio.
V domácej súťaži zdolali Piešťany. Oblaková a spol. už myslia na Schio. (Autor: Judita Čermáková)
Patrik Fotta|26. jan 2016 o 00:00

Basketbalistky Good Angels Košice čaká náročný euroligový duel na palubovke talianskeho Schia.

Basketbalistky Good Angels Košice čaká vo štvrtok náročný euroligový duel na palubovke talianskeho Schia, ktoré je momentálne na treťom mieste skupiny A. Zverenky trénera Kováčika podľahli tímu z Apeninského polostrova v prvom vzájomnom meraní síl 56:69, pričom najlepšia košická strelkyňa duelu bola s 12-bodmi Slovinka Teja Oblaková.

KOŠICE. Good Angels si cez víkend zahrali najvyššiu slovenskú súťaž, Piešťanské Čajky zdolali 79:49 a pripísali si tak dvadsiate extraligové víťazstvo v sezóne.

„Po dueli s Kurskom sme boli veľmi sklamané. Povedali sme si, že musíme hrať tvrdšie a agresívnejšie od začiatku zápasu. Piešťany síce neboli v kompletnom zložení a hralo sa proti ním ľahšie ako v predošlých zápasoch, ale napriek tomu sme ich nemohli podceniť,“ povedala s 15 bodmi najlepšia strelkyňa Košíc Oblaková.

Nesmú im dovoliť jednoduché koše

Po prehratom zápase s Kurskom košická kapitánka Zuzana Žirková poukázala na to, že v kabíne nie je všetko v poriadku.

Veľké zemetrasenie zo strany trénerov a vedenia sa však zatiaľ nekonalo.

„Myslím si, že nebol nejaký veľký krik, ale, samozrejme, sme boli všetci po zápase smutní. Po našom skvelom prvom polčase sme potom začali robiť chyby, ale nebolo to zase také, že by sme im to víťazstvo darovali. Porozprávali sme sa a povedali si, že sa musíme zomknúť, pretože teraz je všetko v našich rukách,“ skonštatovala Oblaková.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Oblaková: Musíme sa zomknúť