Nový kouč Žiliny Hapal: "Verím, že sa nám bude dariť"

SITA|28. máj 2009 o 20:37

Novým hlavným trénerom opätovného slovenského futbalového vicemajstra MŠK Žilina bude od nastávajúcej sezóny 2009/2010 český lodivod Pavel Hapal.

ŽILINA.

Onedlho 40-ročný (nar. 27. júla 1969) bývalý československý a český internacionál sa v utorok dohodol s vedením "žlto-zelených" na kontrakte na dobu neurčitú. Zmluva síce ešte nie je podpísaná, obe strany sú však už ústne dohodnuté a všetko by sa malo spečatiť podpismi v najbližších dňoch.

"Chcel by som nadviazať na svoju prácu v Nitre. Verím, že sa nám spoločne bude dariť - či už v Corgoň lige alebo Európskej lige UEFA. O realizačnom tíme mám svoje predstavy, ešte o tom budeme spoločne hovoriť," cituje oficiálna internetová stránka "šošonov" slová nového hlavného kouča Pavla Hapala, ktorý v sezóne 2007/08 priviedol FC Nitra ku skvelému 3. miestu v Corgoň lige. V končiacom sa ročníku 2008/09 trénoval bývalý hráč Sigmy Olomouc, Dukly Praha, Leverkusenu, Tenerife, Sparty Praha, Českých Budějovíc a Jakubčovíc futbalistov Mladej Boleslavi, začiatkom mája tohto roku ho však vedenie klubu odvolalo pre nepresvedčivé výsledky.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Nový kouč Žiliny Hapal: "Verím, že sa nám bude dariť"