Chybu okolo oznámenia zápasu Pešty berie na seba. Novotný: Mrzí ma to

Ondřej Novotný.
Ondřej Novotný. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|12. dec 2021 o 17:08 (aktualizované 12. dec 2021 o 17:13)

Vyjadril sa k diskutovanej téme.

PRAHA. Titulový súboj poloťažkej divízie medzi Viktorom Peštom a Stephanom Puetzom, ktorý nedávno ohlásila organizácia, dostal posledný kúsok sladačky.

Krátko po oznámení turnaja totiž vyšlo najavo, že súboj ešte nebol schválený zo strany šampióna vo váhe do 93 kilogramov.

Pešta v príspevku na Instagrame prekvapene reagoval na plagát, kde sa objavila oficiálne oznámená titulová odveta s Puetzom.

„Pozerám, že mám naplánovanú odvetu? Pre mňa to bolo prekvapenie, ale keď je to na internete, tak asi to musí byť pravda,“ reagoval vtedy veterán svetoznámej ligy UFC.

Kontroverzná situácia nabrala krátko na to ešte väčších rozmerov. Vo vysielaní na svojom kanále na Instagrame sa Pešta ešte raz vyjadril k afére.

Bojovník, ktorému patrí vo svetovom merítku podľa portálu FightMatrix 46. miesto si posťažoval, že vedenie organizácie s ním dohodu o odvete s Puetzom nemalo uzatvorenú.

Berie to na seba

Celý problém najnovšie ešte raz a naposledy vysvetlil promotér Oktagonu Ondřej Novotný.

V relácii MMA Letem Světem povedal, že chyba nastala odlišným vnímaním situácie z oboch strán. Nepochopenie, ktoré ohľadom obhajoby titulu Viktora Pešty nastalo, berie na seba.

Očakávaná odveta podľa neho ešte nie je uzatvorenou kapitolou.

„Myslím, že to ešte nie je definitívne. Zobral som to na seba. Stretol som sa s jeho manažérom, kde sme si to v priateľskom duchu vysvetlili. Pochopili sme, že sa mohli stať momenty, ktoré sme chápali odlišne a zhodli sme sa, že je to neštastné.

Beriem to na seba, človek si musí vedieť priznať problém a toto vnímam ako chybu. Samozrejme ma to brutálne mrzí, rovnako akým spôsobom na to reagoval Viktor (Pešta).

Aj keď sa k tomu vyjadrovať nechcem, s jeho manažérom som prebral možných súperov a uvidíme kam sa to posunie. V túto chvíli sme dohodnutý, že (vo februári) bude zápasiť Stephan Puetz a všetko ostatné je na nich,“ povedal hlavný zástupca Oktagonu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chybu okolo oznámenia zápasu Pešty berie na seba. Novotný: Mrzí ma to