Nováčik z Hanisky sa chce vyhnúť boju o záchranu

Sportnet|12. jan 2016 o 00:00

Po šesťtýždňovej prestávke sa stretli hráči na prvom tréningu v rámci zimnej prípravy

Po šesťtýždňovej prestávke sa stretli hráči nováčika DOXXbet ligy – FK Haniska na prvom tréningu v rámci zimnej prípravy na svojom štadióne. Kormidelník Jaroslav Rybár narátal vo svojom košiari takmer dvadsiatku hráčov.

HANISKA. Z pôvodného kádra chýbala dvojica hráčov, ktorým sa v posledný deň uplynulého roka skončilo hosťovanie, na druhej strane pribudlo kvarteto, ktoré v jesennej časti laborovalo so zraneniami.

Po osemnástich kolách jesennej časti patrí nováčikovi druhej ligy siedma priečka, s ktorou podľa slov prezidenta klubu Daniela Mikloša vládne spokojnosť.

„Do súťaže sme nevstupovali s veľkými očami, skôr s pokorou odohrať každý zápas čo najlepšie a potešiť fanúšikov. V prvej časti sa nám darilo lepšie, získali sme dosť bodov, ale mohli sme ich mať aj viac, nebyť niektorých nevydarených stretnutí, v ktorých sme súperom darovali body. Doplatili sme aj na menšie skúsenosti, ale na tie sa nechceme vyhovárať. Pre náš klub a obec je účasť v celoslovenskej súťaži veľkým úspechom, ktorý sa zrejme docení zrejme oveľa neskôr. Po jesennej časti vládne spokojnosť s bodmi, no menej už z herného prejavu. Vieme, kde nás tlačí topánka a počas zimnej prestávky sa budeme snažiť naše nedostatky eliminovať,“ povedal na margo jesenného účinkovania Daniel Mikloš.

Sústredenie v hornom Šariši

Hanišťania rozložili svoj tréningový stan v domácom prostredí, kde majú vytvorené dobré podmienky a koncom tohto týždňa absolvujú kondičné sústredenie v Bardejovských kúpeľoch, kde by chceli utužiť aj kolektív.

Spestrením zimného drilu budú aj prípravné stretnutia, v ktorých sa bude snažiť kormidelník J. Rybár vystužiť kostru mužstva, ktoré prii dobrej konštelácii hviezd môže zabojovať o účasť v prvej šestke druholigovej tabuľky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nováčik z Hanisky sa chce vyhnúť boju o záchranu