Nováčik sa dostal z posledného miesta, už sa tam nechce vrátiť

Futbalisti Michaloviec sa odpútali z posledného miesta v tabuľke po víťazstve nad Skalicou. Na snímke bojuje o loptu ich hráč Stanislav Danko (vpravo) s futbalistom Skalice Pavlom Majerníkom.
Futbalisti Michaloviec sa odpútali z posledného miesta v tabuľke po víťazstve nad Skalicou. Na snímke bojuje o loptu ich hráč Stanislav Danko (vpravo) s futbalistom Skalice Pavlom Majerníkom. (Autor: SITA)
SITA|22. okt 2015 o 18:05

Rozbiehali sa pomalšie a nachádzali sa na poslednom mieste tabuľky. Naposledy však futbalisti Michaloviec v súboji nováčikov porazili Skalicu a posunuli sa dopredu.

MICHALOVCE. Hráč MFK Zemplín Michalovce Stanislav Danko prispel proti MFK Skalica dvoma gólmi k víťazstvu 3:1 v minulotýždňovom súboji nováčikov najvyššej slovenskej futbalovej súťaže a zároveň aj k odpútaniu sa z posledného 12. miesta v tabuľke.

V súčasnosti patrí Michalovčanom jedenásta priečka s desiatimi bodmi.

"V ligovom dueli som dvakrát ešte neskóroval, s mojím účinkovaním proti Skalici som bol určite spokojný," vyjadril sa pre Noviny Zemplína dvadsaťjedenročný stredopoliar.

"Teší ma, že pomáham tímu. Verím, že sa opäť nakopneme a už nebudeme uzatvárať poradie. Som rád, že aj bodujeme, pretože inak by boli moje góly zbytočné."

Krátka fotogaléria zo zápasu Michaloviec proti Skalici (3:1).

((foto))

So štyrmi presnými zásahmi najlepší kanonier michalovského tímu sa strelecky presadil aj v dueloch 4. kola proti Zlatým Moravciam (2:1) a v 9. kole v Trnave (1:0). V oboch prípadoch Zemplínčania zvíťazili.

V sobotňajšom stretnutí 14. kola privítajú v dôležitom zápase hráčov ŽP Šport Podbrezová, posledné mužstvo Fortuna ligy. Dosiaľ získali osem bodov.

danko_res.jpg

Hráč Skalice Marek Hlinka (vľavo) odkopáva loptu pred dvojicou Michalovčanov - Stanislavom Dankom (v strede) a Tomášom Sedlákom. FOTO - SITA.

"Určite to bude ťažké. Možno ešte ťažšie, ako proti Skalici. Do stretnutia však pôjdeme s cieľom vyhrať," dodal pre Noviny Zemplína Danko.

"Momentálne sme sa dostali z posledného miesta v tabuľke a naň sa už nechceme vrátiť. Víťazstvo nad Podbrezovou by nám v tomto smere veľmi pomohlo."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Nováčik sa dostal z posledného miesta, už sa tam nechce vrátiť