Nitra rokuje s Hapalom o ukončení spolupráce

SITA|24. máj 2008 o 21:31

NITRA 24. mája (SITA) - Vedenie slovenského corgoňligového futbalového klubu FC Nitra rokuje s trénerom Pavlom Hapalom o vzájomnom ukončení spolupráce. V súvislosti s viacerými dohadmi okolo osoby 38-ročného ...

NITRA 24. mája (SITA) - Vedenie slovenského corgoňligového futbalového klubu FC Nitra rokuje s trénerom Pavlom Hapalom o vzájomnom ukončení spolupráce. V súvislosti s viacerými dohadmi okolo osoby 38-ročného českého lodivoda v poslednom období to pre oficiálnu internetovú stránku tímu spod Zobora (www.fcnitra.sk) potvrdil predseda FC Nitra, a.s. Jiří Magyar. “Nikomu z klubu nebudeme brániť v odchode za lepšími podmienkami, či už ide o hráča alebo člena realizačného tímu. Tréner Hapal požiadal o skrátenie jeho dvojročného kontraktu na polovicu, čo znamená, že po prebiehajúcej sezóne by už nebol trénerom nášho mužstva. Spoločne sme o tom rozprávali a dohodli sme sa, že po splnení určitých podmienok ho uvoľníme," skonštatoval prvý muž nitrianskeho futbalu s dovetkom, že momentálne asi najvážnejší kandidát o služby bývalého 31-násobného československého i českého reprezentanta, klub Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav, sa pod Zoborom neohlásil: "My zatiaľ rokujeme iba s trénerom, tretia strana nás nekontaktovala."

Prístup predstaviteľov aktuálne štvrtého tímu corgoňligovej tabuľky, ktorý má na dosah účinkovanie v tohtoročnej edícii UEFA Intertoto Cupu, ocenil aj kouč Pavel Hapal: "Veľmi si vážim, že vedenie Nitry je ochotné urobiť ústretový krok a umožniť mi tak posun v trénerskej kariére."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Nitra rokuje s Hapalom o ukončení spolupráce