Nebolo mi všetko jedno, vraví po kolapse senický kapitán Pavlík

Petr Pavlík vystrašil nielen seba, ale aj svojich blízkych a spoluhráčov. Našťastie, v najbližšom dueli by už mal znova hrať.
Petr Pavlík vystrašil nielen seba, ale aj svojich blízkych a spoluhráčov. Našťastie, v najbližšom dueli by už mal znova hrať. (Autor: TASR)
TASR|10. aug 2015 o 11:43

Hráčov zdravotný stav je po nepríjemnej udalosti už dobrý.

SENICA. Kapitána FK Senica Petra Pavlíka v 69. minúte nedeľňajšieho zápasu 4. kola Fortuna ligy so Spartakom Trnava (0:0) vyniesli z ihriska na nosidlách.

Stopér Záhorákov sa po útočnej akcii svojho tímu vracal do zadných radov, zrazu však pocítil nevoľnosť, zalapal po dychu a spadol na zem.

"Začalo ma pichať pri srdci, potom som cítil tlak na hrudníku, nevedel som sa nadýchnuť. Prišlo mi zle, asi z veľkého tepla a vyčerpania. Keď ma vyniesli za čiaru, už som sa cítil lepšie, no nechcel som riskovať. Nebolo mi v tom momente všetko jedno," povedal Pavlík pre internetovú stránku FK Senica.

Jeho zdravotný stav je po nepríjemnej situácii dobrý a už v ďalšom kole proti Slovanu Bratislava (15. augusta) by nemal opäť chýbať v zostave svojho tímu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Nebolo mi všetko jedno, vraví po kolapse senický kapitán Pavlík