Nagy prestúpil – k ženáčom

Ženáč. Ladislav Nagy (vľavo)a po jeho boku Branko Radivojevič, ktorý tiež nechýbal na svadbe v Košiciach.
Ženáč. Ladislav Nagy (vľavo)a po jeho boku Branko Radivojevič, ktorý tiež nechýbal na svadbe v Košiciach. (Autor: tasr)
Sportnet|29. jún 2009 o 00:00

Hokejista Ladislav Nagy prestúpil. V sobotu sa zaradil medzi ženáčov. Svoje áno povedal v Košiciach vyvolenej Petre. A svedkom tohto aktu boli aj takí hráči ako Pavol Demitra, Ľubomír Višňovský, Branko Radivojevič, Michal Handzuš, či Radoslav Suchý.



KOŠICE. V Dóme sv. Alžbety v Košiciach bol v sobotu hokejista Ladislav Nagy jedným z dvoch hlavných aktérov svadobného obradu. Slovenský reprezentant, účastník nedávnych majstrovstiev sveta vo Švajčiarsku spečatil manželským sľubom svoj vzťah s priateľkou Petrou. Samotná svadobná hostina sa potom konala v hoteli DoubleTree by Hilton. A trvala až do rána bieleho, hostia sa bavili až do piatej.

Medzi svadobčanmi boli aj známe tváre z hokejovích klzísk. Nagy pozval na obrad i k stolu bývalých spoluhráčov z NHL – Ľuba Višňovského, Demitru, Handzuša, Suchého a Radivojeviča, s ktorými kedysi hrával v St. Louis, v Phoenixe a potom v Los Angeles. Útočník, ktorý naposledy pôsobil v ruskom Čerepovci v Kontinentálnej hokejovej lige sa zaradil medzi zadaných hráčov, Petriným manželom sa stal v deň svojich menín.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nagy prestúpil – k ženáčom