Na záver nadstavby privíta Prešov Starú Ľubovňu

Prešovskí volejbalisti. Berú dnešný duel ako generálku pred play-off.
Prešovskí volejbalisti. Berú dnešný duel ako generálku pred play-off. (Autor: orim)
Sportnet|3. mar 2012 o 00:00

Volejbalisti VK Mirad PU Prešov odohrajú dnes posledný zápas v nadstavbovej skupine o 5. – 10. miesto.

Od 18.00 hod. privítajú na svojej palubovke dobre známeho protivníka – Starú Ľubovňu, ktorá bude zubami–nechtami bojovať o zotrvanie v lige. V Prešove by však museli naplno bodovať, ale aj napriek tomu nemajú osud vo svojich rukách. Stačí ak Zvolenčania zabodujú v Myjave a Staroľubovňania sa s volejbalovou extraligou minimálne na rok rozlúčia.

PREŠOV. Volejbalisti VK Mirad PU Prešov sú momentálne na víťaznej vlne a preto aj v dnešnom dueli sa očakáva ich jednoznačná výhra.

Pre zverencov prešovského trénera Ľuboslava Šalatu štartuje play-off už budúci týždeň v stredu. Meno súpera však ešte nepoznajú, bude to jeden z dvojice Humenné a Svidník. Dnešný duel sa tak nesie v znamení prípravy pred vrcholom sezóny – play-off.

„Naša snaha a celkové úsilie smeruje do play-off a tento zápas je celkovo vhodnou previerkou pred stredajším štartom play-off. Meno súpera ešte nepoznáme, ale všetko tomu nasvedčuje, že by mohlo ísť o Humenčanov. Pristupujeme k tomu zápasu s plnou vážnosťou a zodpovednosťou, pretože to bude generálka na zápasy v play-off. Viem, že motív na strane Starej Ľubovne určite chýbať nebude, bojujú o záchranu, takže zápas bude mať podľa mňa patričnú šťavu, emócie a všetko, čo k tomu patrí. Ide nám najmä o navodenie pozitívnej atmosféry pred play-off, takže všetko pre to urobíme, aby sme vyhrali,“ mienil pred dnešným zápasom tréner VK Mirad PU Prešov Ľuboslav Šalata.

Organizujú zájazd do Humenného

I keď súper Prešovčanov v play-off ešte nie je definitívne jasný, viac-menej to vychádza na 99 percent na Humenčanov.

Aj preto vedenie klubu organizuje pre fanúšikov na stredu autobusový zájazd do Humenného, kde by sa podľa všetkého malo odohrať 1. kolo play-off medzi domácim Humenným a Prešovom.

„Všetko tomu nasvedčuje, že súperom bude Humenné. Pre fanúšikov sme prichystali autobus, ktorý bude odchádzať v stredu o 15.30 hod. z parkoviska pred vysokoškolským internátom. Boli by sme radi, ak by nás fanúšikovia vopred kontaktovali o svojom záujme. Buď už na dnešnom zápase alebo rovnako môžu neskôr kontaktovať vedenie klubu,“ oznámil prešovský tréner Ľuboslav Šalata.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Na záver nadstavby privíta Prešov Starú Ľubovňu