Na turnaj v Tatranskej Lomnici prišli aj známe osobnosti

Mládežníci predviedli kvalitné výkony.
Mládežníci predviedli kvalitné výkony. (Autor: archív)
Marián Dic|16. aug 2017 o 00:00

Na športovom podujatí sa zúčastnilo osem kolektívov.

TATRANSKÁ LOMNICA. V závere júla sa v Tatranskej Lomnici uskutočnil mládežnícky turnaj O pohár Vysokých Tatier.

Na športovom podujatí sa zúčastnilo spolu osem kolektívov vekovej kategórie U14 spod Tatier a iných populárnych slovenských klubov (FK Poprad, Spartak Trnava, AS Trenčín, MFK Ružomberok, MFK Zemplín Michalovce, FK Senica, FK Nitra, FK Vysoké Tatry – výber PFZ).

Celý priebeh tejto atraktívnej futbalovej akcie sa niesol v dobrej atmosfére, o ktorú sa postarali nielen hlavní organizátori Roman Chodníček a Miloslav Horák, ale aj rôzni sponzori, vzácni hostia spoločne so všetkými fanúšikmi mládežníckeho futbalu.

Celkovú úroveň podujatia okrem vzájomných súťažných meraní síl mladých talentov spestril aj bohatý pútavý program na vytvorenom pódiu v areáli štadióna.

O ten sa naplno postarala nielen návšteva hráčov FK Poprad, medzi ktorými nechýbali ani futbaloví reprezentanti Slovenska Stanislav Šesták a Kamil Kopúnek taktiež v súčasnosti pôsobiaci v tomto klube.

Nechýbali ani ďalšie futbalové osobnosti a to Martin Lipčák, Martin Fabuš, ale i známe herecké osobnosti a to Matej Landl, Roman Slanina, Juro šoko Tabaček alias Trio magorws z Hornej Dolnej.

Všetky stretnutia, ktoré sa postarali o tuhý boj mladíkov, ktorí si to do maximálnej sýtosti na ihrisku užili. Duely, ktoré prebehli v jednej skupine, v ktorej sa stretol každý s každým priniesli až do ich samotného vyvrcholenia so sebou napínavé rozuzlenie.

Mužstvá v nich totiž neustále siahli až na dno svojich herných a fyzických síl s vervou pokoriť svojho súpera.

Jednoznačne zaslúžené prvenstvo z turnaja si po suverénnych výkonoch napokon odniesli domov trenčianski mladíci, ktorí mali v každom zápase herne navrch a po vynikajúcich kolektívnych výkonoch i napriek jednej remíze nedovolili žiadne súperovi presadiť sa v zakončení.

Z druhého miesta sa mohli potešiť mladíci zo Spartaku Trnava, za ktorými skončili talenty z MFK Ružomberok.

Tohtoročný turnaj bol vďaka vysokej úrovni pre usporiadateľov aj veľkou motiváciou usporiadať na budúci rok ešte populárnejšie futbalové podujatie aj s medzinárodnou účasťou niekoľkých mužstiev, na ktorom sa zídu celkovo desiati účastníci.

Výsledky MFK Zemplín U14:

Michalovce – výber PFZ 2:0, Nitra 0:2, Ružomberok 0:0, Trenčín 0:0, Trnava 1:2, Poprad 2:1, Senica 1:0

Tréneri: Ján Gajdoščík, Csaba Balog

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Na turnaj v Tatranskej Lomnici prišli aj známe osobnosti