Na ME v krasokorčuľovaní budú reprezentovať štyria Slováci

Nicole Rajičová sa stále zlepšuje.
Nicole Rajičová sa stále zlepšuje. (Autor: SITA/AP)
SITA|28. dec 2015 o 17:15

Nedávno si úspešne počínali na majstrovstvách štyroch krajín. Slovensko budú na ME v krasokorčuľovaní v Bratislave reprezentovať Nicole Rajičová, Michal Neuman a tanečný pár Federica Testová s Lukášom Csölleyom.

BRATISLAVA. Nicole Rajičová, Michal Neuman a tanečný pár Federica Testová s Lukášom Csölleyom budú reprezentovať Slovensko na majstrovstvách Európy v krasokorčuľovaní, ktoré sa koncom januára 2016 uskutočnia v Bratislave.

Miestenky na kontinentálnom šampionáte si všetci vyjazdili na majstrovstvách štyroch krajín (Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko) v českom Třinci počas predchádzajúceho víkendu.

Na Skate America predviedla Rajičová jednu z najlepších jázd v kariére.

"Na ME nás bude reprezentovať táto štvorica, schválil to už aj výkonný výbor Slovenského krasokorčuliarskeho zväzu," povedala pre SITA členka VV SKrZ zodpovedná za trénersko-metodickú činnosť a reprezentáciu Hana Töcziková.

testa_res.jpg

V kategórii tanečných párov budú Slovensko reprezentovať Federica Testová a Lukáš Csölley. FOTO - SITA/AP.

Nicole Rajičová i tanečníci Federica Testová s Lukášom Csölleyom si na spomenutých majstrovstvách štyroch krajín v Třinci vybojovali celkové prvenstvá a zlepšili aj osobné maximá - obe parciálne aj súhrnné. Michal Neuman medzi mužmi skončil až na ôsmom mieste - zo Slovákov však bol najvyššie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Na ME v krasokorčuľovaní budú reprezentovať štyria Slováci