Mourinho je nadšený zo žrebu Ligy majstrov

SITA|19. dec 2008 o 18:44

Kormidelník úradujúceho talianskeho futbalového šampióna Interu Miláno José Mourinho je veľmi spokojný s piatkovým žrebom osemfinále Ligy majstrov.

RÍM. Kormidelník úradujúceho talianskeho futbalového šampióna Interu Miláno José Mourinho je veľmi spokojný s piatkovým žrebom osemfinále Ligy majstrov 2008/09. "Nerazzurri" sa v dvojzápase o postup medzi osmičku najlepších tímov starého kontinentu stretnú s obhajcom trofeje, anglickým veľkoklubom Manchester United.

"Som nadšený. Chcel som, aby sme hrali proti špičkovému klubu. Manchester je úradujúci európsky šampión a za dva dni sa možno stane aj svetovým klubovým majstrom. V kádri majú čerstvého držiteľa Zlatej lopty Cristiana Ronalda, skvelého trénera Alexa Fergusona a na Old Trafforde je vždy neopakovateľná atmosféra," skonštatoval charizmatický portugalský tréner, ktorý predtým viedol FC Chelsea.

Interu sa v skupinovej fáze LM 2008/09 príliš nedarilo, vyhral len dva zápasy a napokon skončil až na druhom postupovom mieste za Panathinaikosom Atény. Aj z tohto dôvodu si Mourinho želal niektorý z najlepších európskych klubov, aby jeho zverenci mali v osemfinále dostatočnú motiváciu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Mourinho je nadšený zo žrebu Ligy majstrov