Mladí Slováci na neoficiálne ME do Petrohradu

SITA|7. dec 2007 o 15:33

BRATISLAVA 7. decembra (SITA) - Slovenská futsalová reprezentácia do 21 rokov sa počas budúceho týždňa (10. - 16. decembra 2007) predstaví na neoficiálnom európskom šampionáte v tejto vekovej kategórii ...

BRATISLAVA 7. decembra (SITA) - Slovenská futsalová reprezentácia do 21 rokov sa počas budúceho týždňa (10. - 16. decembra 2007) predstaví na neoficiálnom európskom šampionáte v tejto vekovej kategórii v ruskom Petrohrade. Zraz je v sobotu 8. decembra a hneď večer o 19.30 h odohrajú zverenci trénera Jána Janíka prípravný duel proti tímu AK 47 Bratislava.

V základnej skupine budú na neoficiálnych ME hráčov do 21 rokov súpermi SR postupne Bielorusko, Slovinsko a Španielsko. Do bojov o medaily postúpia víťazi troch štvorčlenných skupín spoločne s najlepším tímom z druhého miesta. Zvyšní účastníci sa predstavia v dueloch o konečné 5. - 12. miesto.


Nominácia slovenskej futsalovej reprezentácie do 21 rokov na neoficiálne ME v ruskom Petrohrade (10. - 16. decembra 2007):

Erik Klema, Matúš Kyjovský, Karol Grega, Anton Brunovský (všetci RCS Košice), Mário Tropp, Lukáš Kubus (obaja ŠK Buldog´s Poprad), Marek Emrich, Marek Bahna, Radoslav Ciprys, Martin Baláž, Dušan Rafaj (všetci Slov-matic Fofo Bratislava), Martin Cintula (Across Pinerola Bratislava), Martin Totka (4.FSC Karpatia UK Bratislava).


Realizačný tím:

Hlavný tréner: Ján Janík

Asistent trénera: Richard Bačo

Kondičný tréner: Anton Lednický

Masér: Saša Orviský

Vedúci mužstva: Miroslav Berzedy

Vedúci výpravy: Vladimír Gažo

Lekár: Roman Križan


Program slovenskej futsalovej reprezentácie do 21 rokov na neoficiálnych ME v ruskom Petrohrade:

utorok 11. decembra: Slovensko - Bielorusko

streda 12. decembra: Slovensko - Slovinsko

štvrtok 13. decembra: Slovensko - Španielsko


Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Mladí Slováci na neoficiálne ME do Petrohradu