Mládežnícky hokej v Humennom má nové vedenie

Víťazná premiéra. Nový tréner Tatranských Vlkov Róbert Pukalovič začal víťazne.
Víťazná premiéra. Nový tréner Tatranských Vlkov Róbert Pukalovič začal víťazne. (Autor: jope)
TASR|10. aug 2016 o 14:44

Rodičom nádejných talentov prezentovali novú víziu smerovania klubu.

HUMENNÉ. Mládežnícky hokejový klub Humenné má nové vedenie. Rodičom nádejných hokejových talentov prezentovalo novú víziu smerovania a rozvoja klubu, informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu mesta.

V rámci diskusie medzi rodičmi, vedením klubu a zástupcom Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Róbertom Pukalovičom odzneli podľa jej slov viaceré témy týkajúce sa najmä ďalších perspektív humenského mládežníckeho hokeja.

"Z diskusie vyplynulo, že väčšina klubov na Slovensku má problémy so znižujúcim sa záujmom o hokej, keď namiesto výberu detí do prípraviek robia skôr ich nábor," dodala.

Cieľom stretnutia bolo vytvoriť komunikačnú platformu, v rámci ktorej by otvorene diskutovali a hľadali možnosti riešenia otázok spojených s fungovaním klubu a športovou prípravou detí a mládeže.

SZĽH je podľa Pukaloviča ochotný a pripravený v tejto súvislosti pomôcť.

Príprava na suchu aj na ľade

Vedenie klubu informovalo rodičov aj o tom, že napriek aktuálnym prácam na oprave strechy zimného štadióna v Humennom, zabezpečí a bude aj financovať bezproblémovú letnú prípravu mládežníckych družstiev.

"Tá bude prebiehať nielen na suchu, ale aj na ľade, keď naše talenty budú trénovať aj na alternatívnych ľadových plochách v okolí Humenného," vysvetlila Dochánová.

Na oprave havarijného stavu strechy zimného štadióna v Humennom, ktorý je od januára tohto roka zatvorený, sa už pracuje.

Rekonštrukcia, ktorá bude stáť radnicu 438 000 eur, by mala byť dokončená približne v novembri.

Mesto tvrdí, že samotná oprava strechy by mohla byť hotová už koncom septembra. Finálne práce by potom mali prebiehať za plnej prevádzky zimného štadióna.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Mládežnícky hokej v Humennom má nové vedenie