Jančuška bude trénovať Nové Zámky. Stále sa adaptujeme na súťaž, tvrdí šéf klubu

Milan Jančuška.
Milan Jančuška. (Autor: TASR)
TASR|9. máj 2018 o 15:33

Mená asistentov ešte nie sú známe.

NOVÉ ZÁMKY. Novým trénerom hokejového tipsportligistu HC Nové Zámky sa stal Milan Jančuška. ktorý naposledy viedol HC Košice. Rodák z Košíc strávil takmer celú hráčsku kariéru v metropole východného Slovenska.

S trénovaním začal vo francúzskom Megéve, bol aj koučom Popradu, Liptovského Mikuláša či Žiliny.

"Som veľmi rád, že môžem pôsobiť v Nových Zámkoch. Ponuku prezidenta klubu som prijal aj s tou víziou, že ideme spolupracovať na dlhšie obdobie. Treba hneď na začiatku povedať, že nás čaká dlhá a náročná cesta, no ja mám takéto výzvy rád a veľmi sa na to teším," povedal Jančuška po podpise dvojročnej zmluvy pre oficiálnu webovú stránku Nových Zámkov.

O jeho asistentoch sa rozhodne v blízkej budúcnosti, v realizačnom mužstve však pokračuje tréner brankárov František Kučera a vedúci mužstva Ján Pavliga.

"Vždy sme mali ambície dostať sa do play off. Na vyššie priečky nás dosádzali iní, napríklad aj na základe hráčov, akí u nás pôsobili. Sme však stále nový klub, ktorý preletel druhou ligou, prvou ligou a zakotvil v extralige. Stále sa iba adaptujeme a vytvárame zázemie," uviedol šéf klubu František Sucharda.

"Chceme sa stať riadnym členom tejto spoločnosti klubov, a to na dlhé obdobie. Za dva roky sme museli prejsť z druhej ligy na extraligové podmienky. Preto sme si sadli s pánom Jančuškom a stanovili si nejaké ciele, ktoré chceme do troch rokov splniť," dodal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Jančuška bude trénovať Nové Zámky. Stále sa adaptujeme na súťaž, tvrdí šéf klubu