Michalovce inaugurovali nového lídra tabuľky

Kevin Garel. Michalovčan (vpravo) na ihrisku hýril aktivitou.
Kevin Garel. Michalovčan (vpravo) na ihrisku hýril aktivitou. (Autor: Róbert Andrejov)
Sportnet|17. sep 2012 o 00:00

Na vlastnej pôde tentoraz podľahli Sencu. Nepomohol ani príchod novej útočnej akvizície Torresa De Oliveiru.



MICHALOVCE. Štvrtú prehru v rade si na svoje konto pripísali v sobotu druholigoví futbalisti MFK Zemplín Michalovce.

V zápase 9. kola na vlastnej pôde nestačili na mužstvo ŠK SFM Senec, ktorému podľahli 0:2 (0:0). Táto porážka ich odsunula na siedmu priečku, Senčania sa pre zmenu vyšvihli na čelo.

Hostia od Seneckých jazier predĺžili svoju neporaziteľnosť už na päť zápasov, v ktorých získali dokopy 13 bodov. Michalovčanom na ich pôde uštedrili lekciu z efektivity.

„Do stretnutia sme vstúpili ustráchane a v prvom polčase to tak aj vyzeralo. Domáci mali viac z hry, našťastie nedokázali nám streliť gól. My sme sa z hry vôbec nedokázali dostať do zakončenia. V druhom dejstve nám však vyšli dve štandardky, z ktorých sme skórovali. Boli sme maximálne efektívni, z troch šancí sme strelili dva góly. Máme tri body a sme spokojní,“ skonštatoval po stretnutí hosťujúci lodivod Anton Jánoš.

Platia krutú daň

Michalovčania odohrali ďalší smoliarsky zápas na svojom trávniku, podobne ako proti Podbrezovej, aj teraz proti Sencu mali viac z hry, avšak doplatili na nemohúcnosť v koncovke.

„Ťažko sa mi k tomu hľadajú slová. Platíme veľmi krutú daň za cestu, ktorou sme sa vydali, teda že majú hrať mladí hráči a mužstvo sa má budovať do budúcnosti. Nepremenili sme ani najvyloženejšie šance, a preto nemôžeme vyhrať. Hostia svoje príležitosti využili a to rozhodlo,“ uviedol kormidelník MFK Zemplín Albert Rusnák.

„Dostali sme sa do výsledkovej krízy, z ktorej sa musíme dostať my sami. Verím, že dobrý výsledok príde čím skôr,“ dodal.

V michalovskom drese si premiéru odkrútila nová brazílska akvizícia Rafael Ricardo De Oliveira Torres, ktorý prišiel na polročné hosťovanie z prešovského Tatrana.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Michalovce inaugurovali nového lídra tabuľky