Marinčin nehral, Vancouver opäť vyhral a je posledný

Yannick Weber z Vancouver Canucks dáva gól brankárovi Edmontonu Oilers Benovi Scrivensovi.
Yannick Weber z Vancouver Canucks dáva gól brankárovi Edmontonu Oilers Benovi Scrivensovi.
TASR|20. nov 2014 o 07:11

Slovenský obranca Martin Marinčin šancu v zostave Oilers nedostal, duel si pozrel z tribúny.

NEW YORK. Hokejisti Edmontonu prehrali aj štvrtý vzájomný zápas s Vancouverom v sezóne NHL, v noci na štvrtok mu doma podľahli tesne 4:5. Slovenský obranca Martin Marinčin šancu v zostave Oilers nedostal a duel si pozrel iba z tribúny.

Dvoma gólmi sa pod výhru hostí podpísal český krídelník Radim Vrbata, ktorému tradične asistovali švédske dvojičky Henrik (0+2) a Daniel Sedinovci (0+3).

Brankár Canucks Ryan Miller si pripísal už jedenáste víťazstvo v rade nad Edmontonom, väčšinu vychytal ešte v drese Buffala. Momentálne je to najdlhšia víťazná šnúra brankára proti jednému z tímov profiligy.

Olejári predĺžili sériu prehier na štyri zápasy, v tomto ročníku ešte nedokázali zdolať ani jedného súpera z vlastnej Západnej konferencie a v tabuľke im naďalej patrí posledná 14. priečka.

V druhom nočnom stretnutí NY Rangers zdolali v Madison Square Garden rivala z Philadelphie 2:0. Brankár jazdcov Cam Talbot zlikvidoval všetkých 31 súperových striel a zaknihoval si prvý triumf v sezóne a štvrté čisté konto v profiligovej kariére.

Výsledky NHL - streda:

New York Rangers - Philadelphia 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Góly: 6. Klein (Hagelin), 28. Rick Nash (St. Louis, Stepan)

Edmonton - Vancouver 4:5 (0:1, 3:3, 1:1)

Góly: 25. Pinzzotto, 32. Purcell (Arcobello), 32. Gordon (Hendricks, Pinizzotto), 47. Ference (Schultz, Hall) - 16. Hansen (Matthias), 23. R. Vrbata (D. Sedin, H. Sedin), 30. Higgins (Bonino), 38. R. Vrbata (Y. Weber, D. Sedin), 52. Y. Weber (D. Sedin, H. Sedin)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Marinčin nehral, Vancouver opäť vyhral a je posledný