Veronika Bartošová: Varenie či upratovanie? Žiaden problém

Spoločná radosť. Manželove úspechy tešia aj Veroniku Bartošovú.
Spoločná radosť. Manželove úspechy tešia aj Veroniku Bartošovú. (Autor: Korzár/Judita Čermáková)
Daniel Dedina|14. feb 2017 o 00:00

Manželka skúseného hokejistu pravidelne sleduje jeho výkony priamo z hľadiska.

KOŠICE. Pri každej príležitosti nezabúda Peter Bartoš zdôrazniť, že najväčšou oporou a zároveň záľubou je pre neho čas strávený v kruhu rodiny. S manželkou Veronikou tvoria skutočne zohratý pár.

Stále platí, že manželka skúseného hokejistu pravidelne sleduje jeho výkony priamo z hľadiska Steel Arény.

Akurát s jednou kozmetickou zmenou. Kým v minulosti nevynechala takmer žiadny zápas, v súčasnosti sa jej návštevy obmedzujú len na víkendové stretnutia.

„Rada by som chodila na každý zápas, ale začala som pracovať ako trénerka a výživová poradkyňa. Najprv to bola skôr záľuba, postupom času som sa tomu začala venovať intenzívnejšie. Počas týždňa mávam večer hodiny, utorky sa preto na štadión nedostanem. Piatkové a nedeľné zápasy si ale väčšinou nenechám ujsť,“ prezradila nám Veronika Bartošová svoj aktuálny status košického hokejového fanúšika.

Aj pri jej neúčasti má ale rodinný fanklub v hľadisku takmer nepretržité zastúpenie. „Starší chlapci sa už na zápasy dopravia aj autobusom, takže oni chodia pravidelne.“

Počas mnohých rokov pohybu v hokejovom zákulisí nadviazala Veronika Bartošová mnoho priateľských vzťahov s partnerkami ďalších košických hokejistov.

„Fúha. Nerada by som na niektorú zabudla. Za celú našu dvanásťročnú éru v Košiciach som vždy vychádzala dobre so všetkými. Z predchádzajúcich rokov by som najviac vyzdvihla Katku Húževkovú, Evu Javínovú, Stanku Špeldovú, Mariku Plevovú, Lenku Tabačkovú, Maťku Zálešákovú alebo Tinku Draveckú. Vzájomne sme si sadli a stále sme v kontakte,“ vymenúva početný zoznam sympatická bruneta, ktorá okrem funkcie výživovej poradkyne vykonáva aj inštruktorku indoor walkingu a pilates.

Rovnocennosť v domácnosti

Manželia Bartošovci sa dali dokopy v závere deväťdesiatych rokov, počas Petrovho pôsobenia v Českých Budějoviciach.

Spoločné áno si povedali pred vyše šestnástimi rokmi, preto nečudo, že jeden o druhom už vedia absolútne všetko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Veronika Bartošová: Varenie či upratovanie? Žiaden problém