Manažér M. Šosták v Tatrane skončil

Sportnet|14. dec 2012 o 00:00

V manažmente slovenského hádzanárskeho majstra došlo k zmene. Na pozícii manažéra v Tatrane Prešov skončil Miroslav Šosták.

PREŠOV. V manažmente osemnásobného slovenského hádzanárskeho majstra došlo k zmene. Na pozícii manažéra v Tatrane Prešov skončil Miroslav Šosták.

„Po vzájomnej dohode medzi Tatranom Prešov a Miroslavom Šostákom došlo k ukončeniu spolupráce k 31. decembru 2012. Preto manažér M. Šosták už nevycestoval na zápas Tipos extraligy do Považskej Bystrice. Momentálne čerpá dovolenku. Vzájomne sme sa tiež dohodli, že dôvody ukončenia spolupráce nebudeme špecifikovať. Za veci, ktoré M. Šosták v pozícii manažéra klubu pre Tatran Prešov za skoro dva a pol roka spravil, mu chcem poďakovať a popriať na novom pracovisku veľa šťastia,“ zverejnil aktuálnu informáciu majiteľ prešovského hádzanárskeho klubu Miloslav Chmeliar.

Na otázku, kto nahradí odchádzajúceho manažéra na dôležitom poste v Tatrane Prešov, jeho majiteľ uviedol: „V manažmente klubu by mali nastať určité zmeny. Do funkcie by mal nastúpiť na jeden z kľúčových postov generálny manažér, ktorý by si zostavil tím svojich najbližších spolupracovníkov, ktorý by zabezpečoval aj iné činnosti, nie iba v súvislosti s hádzanou, v rámci skupiny našich firiem. Spečatené to síce ešte nie je, preto o konkrétnom mene hovoriť zatiaľ nebudem. Predbežne sme ale už dohodnutí s osobou, ktorá vyše dvadsať rokov žila a pracovala v USA a ktorá zatiaľ zastáva jeden z kľúčových postov v štruktúrach mesta Prešov.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Manažér M. Šosták v Tatrane skončil