Liverpool a Chelsea sa doma sústredia na boj o ligový titul

SITA|13. nov 2008 o 18:25

Anglické futbalové kluby Chelsea Londýn a FC Liverpool vypadli z bojov o Anglický pohár. "The Blues" nestačili na Burnley, keď prehrali po strelách zo značky pokutových ...

LONDÝN. Anglické futbalové kluby Chelsea Londýn a FC Liverpool vypadli z bojov o Anglický pohár. "The Blues" nestačili na Burnley, keď prehrali po strelách zo značky pokutových kopov 4:5. Tottenham Hotspur vyradil "The Reds" po výsledku 4:2. Oba tieto veľkokluby sa teraz doma sústredia na najvyššiu anglickú futbalovú súťaž, kde zvádzajú tuhý boj o vrchol tabuľky.

Tréner tímu zo Stamford Bridge Luiz Felipe Scolari dúfa, že kanonier Didier Drogba, ktorý sa strelecky presadil aj v spomínanom stretnutí, bude aj naďalej úspešný v koncovke a pomôže klubu udržať si výbornú gólovú bilanciu. "Sme na dobrej pozícii v Premier League a tiež aj v Lige majstrov, ale z pohára sme už vonku," vyjadril sa Scolari. Španielsky kouč Rafael Banítez povedal: "Sústredíme sa na sobotňajší zápas proti Boltonu a pokúsime sa v ňom zvíťaziť. Keďže sme už z pohára vypadli, musíme sa sústrediť na Premier League a Ligu majstrov." Popredné priečky najvyššej anglickej súťaže dopĺňajú Arsenal Londýn s 23 bodmi a Manchester United s osembodovým mankom na vedúce duo.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Liverpool a Chelsea sa doma sústredia na boj o ligový titul