Lekcia Tatrana v Trenčíne od nováčika

Sportnet|26. sep 2011 o 00:00

Futbalisti 1. FC Tatran Prešov naďalej pokračujú v slabých výkonoch. Z ihriska nováčika spod hradu Matúša Čáka si odniesli riadny prídel.

O zápase rozhodlo úvodných 23. minút. Práve tri góly Trenčanov v tomto časovom intervale rozhodli o celom dueli. Na záver prvého polčasu však pridali ešte jeden gól, a tak si zeleno-bieli odniesli z Trenčína „štvorku“.

PREŠOV. Majitelia a predstavenstvo 1. FC Tatran Prešov sa snažili riešiť nepresvedčivé výkony v predošlých dueloch svojich hráčov tvrdými postihmi. Žiaľ, ani tieto sankcie nepomohli k výkonu zeleno-bielych na ihrisku AS Trenčín. Tam utrpeli totiž zahanbujúcu prehru 4:0.

Tréner 1. FC Tatran Prešov Štefan Tarkovič po zápase poznamenal, že duel sa prakticky pre jeho tím skončil po úvodnej dvadsaťminútovke.

„Z hľadiska analýzy duelu sme odohrali zápas, kde bolo v 20. minúte po zápase. Inkasovali sme tri góly po individuálnych chybách a zlyhaniach niektorých hráčov. Na umelej tráve v Trenčíne proti takému naštartovanému družstvu to už bolo veľmi ťažké akýmkoľvek spôsobom zvládnuť.“ O štvrtý gól Trenčanov sa postaral v 41. minúte domáci Peltier. Na futbalistov 1. FC Tatran Prešov čaká už v stredu pohárový zápas proti druholigovému Lučencu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Lekcia Tatrana v Trenčíne od nováčika