Lehmann uvažuje o Stuttgarte

SITA|13. máj 2008 o 17:07

BERLÍN 13. mája (SITA, AFP) - Brankár nemeckej futbalovej reprezentácie Jens Lehmann, ktorému po skončení sezóny 2007/08 vypršala platnosť kontraktu s anglickým veľkoklubom Arsenal Londýn, údajne rokuje ...

BERLÍN 13. mája (SITA, AFP) - Brankár nemeckej futbalovej reprezentácie Jens Lehmann, ktorému po skončení sezóny 2007/08 vypršala platnosť kontraktu s anglickým veľkoklubom Arsenal Londýn, údajne rokuje s tímom I. bundesligy VfB Stuttgart o možnom angažmáne. Informuje o tom utorňajšie vydanie nemeckého denníka Bild. "Ak by som mal pokračovať vo svojej kariére, myslím si, že by to mohlo byť práve v Stuttgarte. Je to klub, ktorý jednoznačne patrí na vrchné poschodia tabuľky najvyššej nemeckej súťaže," povedal 38-ročný rodák z Essenu Lehmann.

Generálny manažér Stuttgartu Horst Heldt potvrdil, že vedenie ligového šampióna zo sezóny 2006/07 sa zaujíma o služby spomenutého bývalého gólmana Schalke 04 Gelsenkirchen, AC Miláno a Borussie Dortmund. Heldt sa s ním dokonca už aj telefonicky rozprával, žiadne vážnejšie rozhodnutie však ešte nebolo prijaté.

Stuttgart sa snaží nájsť náhradu za Raphaela Schäfera, ktorý bol v aktuálnom ročníku po svojom vlaňajšom príchode z 1. FC Norimberg veľkým sklamaním. Lehmann takmer celú sezónu 2007/08 presedel v Arsenale na lavičke, na ktorú ho vytlačil Španiel Manuel Almunia.

Nachádzate sa tu:
Domov