Lahôdkami boli Hudák i fair play

Kam skôr na dobrý futbal. Prvý októbrový víkend ponúka širokú paletu atraktívneho futbalu.
Kam skôr na dobrý futbal. Prvý októbrový víkend ponúka širokú paletu atraktívneho futbalu. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|3. okt 2014 o 00:00

Futbalové lahôdky víkendu v Krompachoch, Hrabušiciach, Mária Hute a Helcmanovciach.



SPIŠ. Veľa pozitívneho prinieslo futbalové dianie na konci septembra v regióne Spiša. Zaujal sedemgólový Matúš Hudák z Mária Huty, otvorené vyhlásenie prezidenta FK Spišská Nová Ves, ktorý detailne vysvetlil zmeny v klube a potešilo Fair play z Harichoviec.

Štvrtoligový ťahák

Folkmarčania v IV. lige pripravili prvú prehru Veľkému Horešu. Darí sa im na súperových ihriskách, a tak na krompašskom trávniku môžeme očakávať veľmi kvalitný futbal. Hádam futbalisti aspoň trošička svojou hrou potešia za posledné dni ťažko skúšaný krompašský región.

Postrachom súperov sú už dlhé mesiace aj Vlašania, ktorí majú bodové chúťky v metropole Gemera v Rožňave.

Za svojím súperom vycestujú po krutej domácej prehre aj skormútení Rudnianci do Šace. Jediný zástupca v skupine Sever Spišské Podhradie hostí Fintice.

Hudák a harichovské fair play

Hlavnou udalosťou výkladnej skrine futbalu na Spiši 5. ligy Podtatranskej bol rekordný strelecký zápis Matúša Hudáka z AŠK Mária Huta. Streliť sedem gólov v dvoch majstrákoch po sebe, to sa len tak nevidí.

V sobotu Mária Huta hostí v derby Prakovce a tréner hostí už teraz bude robiť taktiku, aby kanonier Matúš aj im nepridal zopár kúskov.

Piatoligový sviatok futbalu bude v Hrabušiciach, kde privítajú odvekého rivala zo Smižian.

Ďalšia lahôdka sa núka v Helcmanovciach, kde v neľútostnom súboji domáci zabojujú proti Nálepkovčanom. Teplička hostí Spišskú Belú. Levoča Kravany.

Ďalšou výnimočnou udalosťou, ktorá za ostatné dní prekročila hranice regiónu, je fair play gesto Harichovčanov v šiestoligovom súboji s Jamníkom. Domáci si nechali streliť gól, aby kompenzovali krivdu. Nech takýchto ozaj športových férových skutkov a situácií vidíme na našich spišských štadiónoch čo najviac.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Lahôdkami boli Hudák i fair play