L. Čierny zostáva vo Zvolene, Krayzel na odchode

SITA|7. apr 2008 o 17:05

ZVOLEN 7. apríla (SITA) - Vedenie slovenského extraligového hokejového klubu HKm Zvolen podpísalo v pondelok jednoročnú zmluvu s obrancom a vlaňajším kapitánom mužstva Ladislavom Čiernym. Slovenský reprezentant ...

ZVOLEN 7. apríla (SITA) - Vedenie slovenského extraligového hokejového klubu HKm Zvolen podpísalo v pondelok jednoročnú zmluvu s obrancom a vlaňajším kapitánom mužstva Ladislavom Čiernym. Slovenský reprezentant sa rozhodol zotrvať vo svojom materskom klube aj v nastávajúcej sezóne. "Podpis zmluvy sme považovali v klube za kľúčový moment pre zloženie našej obrany. S Ladislavom Čiernym sme sa dohodli ústne už minulý týždeň. Kontrakt podpísal v pondelok a dodržal tak svoje slovo. Laco mal nielen vlani, ale aj teraz niekoľko ponúk z iných klubov. Sme radi, že sa napokon rozhodol pre svoj materský klub,“ prezradil generálny manažér HKM Zvolen Ivan Piovarči.

Český útočník Luděk Krayzel vo Zvolene definitívne končí. Vedenie HKm prejavilo o tohto krídelníka záujem, no situácia sa vyvinula inak. "Už sa zdalo, že sme s hráčom dohodnutí. Počítali sme s ním aj v budúcej sezóne. Podpis zmluvy sa však začal odďaľovať. Jeho agent nám prestal dvíhať telefóny. Na tento spôsob jednania nie sme zvyknutí, preto sme už stratili záujem o predĺženie zmluvy s týmto hráčom,“ vysvetlil generálny manažér Zvolena I. Piovarči s odôvodnením, že v HKm vedia aj o ponuke z iného klubu pre Luďka Krayzla, a preto nechcú hráčovi slúžiť ako zadné dvierka.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»L. Čierny zostáva vo Zvolene, Krayzel na odchode