Kvalifikácia v Turecku s desiatimi hráčmi Slov-maticu

SITA|21. feb 2008 o 16:23

BRATISLAVA 21. februára (SITA) - Slovenskú futsalovú reprezentáciu čaká v závere budúceho týždňa v Turecku kvalifikácia o postup na majstrovstvá sveta a tréner Milan Kollár už zverejnil nomináciu. V 15-člennom ...

BRATISLAVA 21. februára (SITA) - Slovenskú futsalovú reprezentáciu čaká v závere budúceho týždňa v Turecku kvalifikácia o postup na majstrovstvá sveta a tréner Milan Kollár už zverejnil nomináciu. V 15-člennom zozname figuruje až desať hráčov majstrovského tímu Slov-matic FOFO Bratislava. Na Slovákov čakajú v tureckom meste Avdin okrem domáceho národného tímu aj výbery Lotyšska a mimoriadne silného Portugalska. Podľa najnovšieho rankingu FIFA figurujú Slováci v svetovom rebríčku reprezentačných tímov na 25. mieste so ziskom 1245 bodov. Portugalcom patrí 5. miesto (1642), o tridsať priečok za Slovenskom sú Lotyši (944) a Turci sú na 73. pozícii (865).


Nominácia slovenskej futsalovej reprezentácie na turnaj 9. skupiny kvalifikácie o postup na MS 2008 do Brazílie (28.2. - 2.3. v tureckom Avdine):

Brankári: Mário Gašparovič (Slov-matic FOFO Bratislava), Peter Molnár (ŠK Šped-Trans Levice), Dalibor Repa (ŠK MIMA Divus Trnava)

Hráči v poli: Ladislav Mikita, Gabriel Bartošek, Marián Berky, Ladislav Mikita, Martin Čambal, Igor Nagy, Attila Fehérvári, Peter Haľko, Vojtech Várady (všetci Slov-matic FOFO Bratislava ), Milan Pavlovič, Pavel Šebo (obaja FC Patrik Senica), Peter Kozár (RCS Košice)

Náhradníci: Andrej Fišan Andrej (FC Patrik Senica), Róbert Gábor (ŠK Futsal Program Dubnica), Marek Habaj (Slov-matic FOFO Bratislava)


Realizačný tím:

Tréner: Milan Kollár

Asistent trénera: Ján Janík

Vedúci výpravy: Vladimír Okánik

Medzinárodný manažér: Vladimír Gažo

Vedúci družstva: Jozef Hanzel

Lekár: Roman Križan

Fyzioterapeut: Daniel Klačko


Program kvalifikačnej 9. skupiny o postup na MS 2008 do Brazílie:

štvrtok 28. februára: Turecko - Slovensko (18.00), Portugalsko - Lotyšsko (20.00)

piatok 29. februára: Turecko - Lotyšsko (18.00), Slovensko - Portugalsko (20.00)

nedeľa 2. marca: Lotyšsko - Slovensko (19.00), Portugalsko - Turecko (21.00)


Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Kvalifikácia v Turecku s desiatimi hráčmi Slov-maticu