“Kubašania” nasúkali na záver Jaklovciam sedmičku

Skvelá rozlúčka. Spišské Bystré deklasovalo Jaklovce 7:0.
Skvelá rozlúčka. Spišské Bystré deklasovalo Jaklovce 7:0. (Autor: Richard Hudeček)
Sportnet|21. jún 2012 o 00:00

Futbalisti Spišského Bystrého v poslednom kole piatej ligy Podtatranskej deklasovali na svojom ihrisku Jaklovce 7:0.

Vo veľkom štýle sa so sezónou rozlúčili futbalisti Spišského Bystrého. V poslednom kole piatej ligy Podtatranskej deklasovali na svojom ihrisku Jaklovce 7:0. Sezónu ukončili na treťom mieste.

SPIŠSKÉ BYSTRÉ. Pod Tatrami sa predstavil súper, ktorý pred posledným kolom ešte bol namočený v boji o záchranu v súťaži.

Domáci však na to nebrali žiaden ohľad a od úvodu na neho spustili oheň a síru. Výsledkom toho bolo trojgólové vedenie po prvom polčase a napokon sedemgólový prídel.

“Súper nám kládol iba taký odpor, akého boli jeho hráči schopní. V druhom polčase hostia kondične odpadli. My sme si zahrali s chuťou, každý podal taký výkon, že z neho musel mať radosť on i fanúšikovia. Padli pekné góly, jeden krajší ako druhý, takže spokojnosť na záver sezóny. Bol to súper zo spodku tabuľky, v predposlednom kole sme vyhrali v Margecanoch a chceli sme to potvrdiť aj doma, čo sa nám podarilo. Urobili sme aj striedania, aby si zahrali všetci a každý hráč splnil svoju úlohu. Presadili sme sa aj strelecky, výkon bol adekvátny výsledku,” povedal tréner Spišského Bystrého Pavol Kubičko.

Tretie miesto je reálnym obrazom

Po takomto výkone určite všetkým chutil guláš na konci sezóny. “Po zápase sme si trošku posedeli a potom sme sa rozišli. Všetci si teraz vychutnáme prestávku, ktorú máme. Uvidíme, v akom zložení sa stretneme,” poznamenal kormidelník “Kubašanov”.

Konečné tretie miesto berie ako reálny obraz výkonnosti svojich zverencov. “Ťažko povedať, či to je maximum, čo sme mohli dosiahnuť, lebo vždy sa to dá urobiť lepšie. Naše výsledky ale zodpovedali tréningovej činnosti. Na konci sezóny sa prejavilo, že výkonnosť tých hráčov, ktorí mali možnosť trénovať, išla hore. Keby sme však skončili horšie ako tretí, už by sme neboli spokojní,” naznačil Pavol Kubičko.

Počas celej sezóny sa snažil zapracovávať do mužstva mladých chlapcov, čo sa mu darilo. “Toto sa nám celkom podarilo. Mladí chlapci sa zžili s kabínou a s tými staršími hráčmi. Budeme s nimi ďalej pracovať. Verím, že im vydrží zdravie i chuť trénovať a hrať ďalej,” dodal Pavol Kubičko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»“Kubašania” nasúkali na záver Jaklovciam sedmičku