Krompašania si z Kráľovského Chlmca doviezli všetky body

Potvrdiť dobrú formu proti prvému. Krompašania majú veľmi dobrú jeseň, v nedeľu privítajú lídra tabuľky.
Potvrdiť dobrú formu proti prvému. Krompašania majú veľmi dobrú jeseň, v nedeľu privítajú lídra tabuľky. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|30. okt 2014 o 00:00

Na svojom konte má už František Uhrín jedenásť presných zásahov.



KROMPACHY. Krompašania sú v 4. futbalovej lige Juh momentálne na štvrtom mieste a v nedeľu doniesli všetky body z Kráľovského Chlmca.

Ani dlhá cesta neubrala Krompašanom z dobrého výkonu a domov sa vracali maximálne spokojní. Zvíťazili rozdielom triedy 3:0 a pod víťazstvo sa podpísal jedeným presným zásahom najlepší strelec mužstva František Uhrín.

„To bolo skôr dielom šťasteny. Pri odkope brankár prihral stopérovi, ten sa pošmykol a loptu som mu zobral. Išiel som sám na brankára, ešte aj ten sa pošmykol a tak som upravil na priebežných 2:0,“ opísal kurióznu situáciu krompašský ostrostrelec a pokračoval: „Naše víťazstvo bolo plne zaslúžené. Hrali sme dobre vo všetkých formáciách a domáci si prakticky ani nevypracovali žiadnu veľkú gólovú príležitosť.“

Doma hostia prvého

Po dlhom výlete na juh už Krompašania môžu klubový autobus zamknúť do garáže. V jeseni už ním na majstráky nevycestujú. V nedeľu však majú pred sebou ťažkú skúšku. Hostia prvú Šacu. Na prvé miesto strácajú Krompašania až desať bodov, no po nedeli sa môže všetko zmeniť.

„Teraz hráme už len doma a chceme naplno bodovať. Nesmierne dôležitý bude nedeľňajší súboj. Keď chceme atakovať horné priečky tabuľky, musíme Šacu zdolať,“ zdôraznil útočník Krompách František Uhrín.

Po Šaci potom hostia Krompašania dlhoročného rivala z Čane. Na tohto súpera má práve kanonier Uhrín dobré spomienky, lebo na jeho trávniku si otvoril svoj jesenný gólový účet, ktorého číselná hodnota je jedenásť gólov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Krompašania si z Kráľovského Chlmca doviezli všetky body