Kováčik: Definitíva ohľadne Weissa st. padne do konca mesiaca

Ján Kováčik
Ján Kováčik (Autor: SITA)
TASR|17. jan 2012 o 18:35

Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) prerokoval počas utorňajšieho zasadnutia v Poprade 17 bodov, budúcnosť reprezentačného trénera Vladimíra Weissa na poste medzi nimi ale nebola.

POPRAD.

Stále platí, že o zotrvaní kouča osemfinalistu MS 2010 v JAR na reprezentačnej lavičke Slovenska sa rozhodne do konca januára.

VV SFZ medzi iným zobral na vedomie s pripomienkami Ekonomickej komisie SFZ a Únie ligových klubov návrh rozpočtu na rok 2012, ktorý bude predložený na schválenie Rade SFZ v stredu.

Súčasne schválil návrh koncepcie pôsobenia Nadácie internacionálov SFZ a návrh komisie na prijímacie pohovory pre štúdium na získanie trénerských licencií UEFA Pro a UEFA A v zložení: Ján Greguš, Milan Lešický, Ladislav Borbély, Zsolt Pakusza, Martin Hasprun, Dušan Tittel. VV tiež prerokoval informáciu o výsledkoch bilaterálneho stretnutia zástupcov SFZ a Slovenského futsalu, z ktorého vzišiel návrh integrovať Slovenský futsal do štruktúr Slovenského futbalového zväzu.

"Prebrali sme 17 bodov a viac-menej sa jednalo o administratívne veci. Schválili sme niekoľko dôležitých predpisov a členom výkonného výboru sme odovzdali množstvo informácií o procesoch, ktoré sa diali v posledných týždňoch."

"Rokovali sme aj o rozpočte SFZ, výkonný výbor ho vzal na vedomie a zajtra ho bude schvaľovať Rada SFZ. Rokovanie o zotrvaní Vladimíra Weissa na poste reprezentačného trénera nebolo bodom programu výkonného výboru. Určite sa však o jeho budúcnosti rozhodne do konca januára," povedal prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov