Kostra tímu Spišiakov je už vyskladaná

(Autor: ilustračné – archív)
Jozef Petruška|26. aug 2015 o 00:00

V extralige mužov budú hrať predovšetkým odchovanci, doplniť ich chcú o talentovaných juniorov.



SP. NOVÁ VES. Dobrá správa z mužského extraligového basketbalu BK 04 AC LB – káder na sezónu 2015/2016 je už takmer v kompletnom zložení.

Otázny je Kovalík

Týždeň tvrdej prípravy pod novým trénerom Dávidom Demečkom majú za sebou extraligoví Spišiaci. Už po prvom tréningu sa hráčom predstavilo nové vedenie klubu a predostrelo svoje plány a ciele na nový súťažný ročník.

Po minulotýždňovom podpise zmluvy s Vladimírom Hovaňákom uplynulo ostatným hráčom skúškové obdobie a pondelok bol tým dňom, keď sa vedenie opäť zišlo a po individuálnych pohovoroch mohlo vyhlásiť, že kostra tímu je takmer hotová.

„V súlade s našou víziou dávať šancu mladým a predovšetkým domácim hráčom sme sa dnes dohodli s Danielom Lenártom, Tomášom Osvaldom, Lukášom Krajňákom, Matejom Hrabčákom a Michalom Dolníkom. Títo hráči budú spolu so skúseným Hovaňákom tvoriť kostru tímu, do tímu chceme ešte zapracovať juniorov Ovčarika, Smika, Bigoša, no šancu dostanú aj ďalší mladí spišskonovoveskí hráči. Ponuku dostal aj Boris Kovalík, ten sa má vyjadriť do stredy,” informoval člen VV zodpovedný za extraligu Michal Buza.

Novou tvárou v kádri modro–bielych je 203 cm vysoký pivot, ktorý pôsobil doteraz v Handlovej, juniorský reprezentant Michal Dolník.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kostra tímu Spišiakov je už vyskladaná