Košická Gama zaskočila súperov

O premiérové víťazstvo v kategórii starších prípraviek sa postarali títo chlapci. Horný rad z ľava: O. Glitta, M. Gajdoš – tréner, R. Gajdoš, A. Kovacs, L. Glitta – ved. dužstva, v strede z ľava: F. Bednarčík, K. Luczy, M. Fic, M. Boris, D. Sudzina M. Kol
O premiérové víťazstvo v kategórii starších prípraviek sa postarali títo chlapci. Horný rad z ľava: O. Glitta, M. Gajdoš – tréner, R. Gajdoš, A. Kovacs, L. Glitta – ved. dužstva, v strede z ľava: F. Bednarčík, K. Luczy, M. Fic, M. Boris, D. Sudzina M. Kol (Autor: Archív)
Sportnet|27. jún 2009 o 00:00

V minulých dňoch sa za riekou Moravou v Brne uskutočnil mládežnícky turnaj florbalistov OpenGame Kids, na ktorom sa predstavili aj dve družstvá ŠK Gama Košice - staršia prípravka (elévi) a dorast.

KOŠICE. Na turnaji bojovalo v oboch kategóriách takmer tridsať celkov a turnajovým sitom prešli oba celky Gamy viac ako dobre. Iba bod stratili hráči staršej prípravky pod vedením trénera Miroslava Gajdoša, keď v skupine remizovali s Brnom, no potom už prešli turnajom bez zakolísania. V semifinále aj finále vyhrali veľmi hladko a vybojovali cenný triumf. "Asi nik z nás niečo podobné nečakal," prezradil spokojným hlasom po návrate tréner M. Gajdoš. "Po dvoch víťazstvách sme si zabezpečili postup do semifinále, v ktorom sme dosiahli výrazné víťazstvo. Chlapci zabojovali aj vo finále a zaslúžene vyhrali. Najlepšími strelcami nášho družstva bol Michal Krivoš a Juraj Heske, ktorý bol s dvanástimi bodmi za sedem gólov a päť asistencií aj naším najproduktívnejším hráčom." Veľmi dobre si počínali aj dorastenci rovnakého klubu, ktorí na turnaji nenašli premožiteľa. Na premiérovom ročníku sa oba celky ŠK Gama Košice presadili a svojimi výkonmi aj výsledkami potvrdili celoročnú dobrú prácu v klube. "Obe umiestnenia na tomto turnaji sú veľkým úspechom chlapcov. Rád by som sa im poďakoval za dobrú reprezentáciu, rovnako aj rodičom, priateľom i vedeniu Súkromného gymnázia Katkin Park 2 za celoročnú podporu. Naši dorastenci odohrali vyrovnanejšie stretnutia, pričom mali aj potrebné športové šťastie. To sa priklonilo na stranu odvážnejšie hrajúceho celku. Najlepším naším strelcom sa stal so šiestimi gólmi Peter Dzuruš," dodal na záver M. Gajdoš.

Z výsledkovej listiny

Staršie prípravky: ŠK Gama Košice - USK Slávie Ústí nad Labem 4:3, SC Hattrick Brno U9 - ŠK Gama Košice 3:3, ŠK Gama Košice - Gullivers Sokol Brno I B 6:3, semifinále: DDM - White Dragons Heřmanův Městec - ŠK Gama Košice 3:11, finále: PSKC Okříšky - ŠK Gama Košice 2:7. Dorast: TJ Sokol Lanžhot - ŠK Gama Košice 0:3, ŠK Gama Košice - Gummíci Brno 1:2, SC Hattrick Brno U17 - ŠK Gama Košice 1:3, ŠK Gama Košice - FBC Mohelnice 2:3, semifinále: FBC Mohelnice - ŠK Gama Košice 1:2, finále: ŠK Gama Košice - Gummíci Brno 2:1.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Košická Gama zaskočila súperov