Košičan Bartoš má jasno: Musíme hrať ako o život

Skúsený Bartoš (vpravo) verí, že sa bude so spoluhráčmi pod Urpínom tešiť z výhry.
Skúsený Bartoš (vpravo) verí, že sa bude so spoluhráčmi pod Urpínom tešiť z výhry. (Autor: TASR)
Ondrej Gajdoš|3. apr 2016 o 23:35

Košiciam hrozí, že po ôsmich rokoch budú chýbať vo finále play off hokejovej ligy, v semifinálovej sérii s Banskou Bystricou prehrávajú 1:3 na zápasy a v pondelok sa hrá piaty duel.

BRATISLAVA. Hokejistom HC Košice hrozí, že po ôsmich úspešných rokoch sa nedostanú do finále Tipsport ligy. Naposledy v ňom chýbali v roku 2007, keď v semifinále podľahli Trenčínu.

Teraz obhajca titulu prehráva s Banskou Bystricou 1:3 na zápasy a pondelňajší piaty duel v sérii v Steel aréne (17.00, priamy prenos na RTVS) môže byť pre košický tím posledný v sezóne.

Košiciam zabrali dva útoky, súperovi všetky

„Sami sme sa do šlamastiky dostali a teraz si musíme poradiť, ako sa z nej dostať von,“ vravel najskúsenejší hráč Košíc Peter Bartoš.

„Súper si udržiava náskok z prvých dvoch zápasov, v ktorých sme doma zlyhali. Chýbalo nám v nich bojovnejšie srdce. Teraz už musíme hrať ako o život, ak sa chceme udržať v hre o postup do finále.“

Košice tretí raz za sebou vyhrali základnú časť ligy, ale na rozdiel od minulých ročníkov teraz v semifinále nevyužili výhodu domáceho prostredia. S Banskou Bystricou

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Košičan Bartoš má jasno: Musíme hrať ako o život