Kapitáni Staal a Lidström už poznajú mená svojich asistentov na Zápase hviezd

TASR|23. jan 2011 o 13:24

Vedenie zámorskej hokejovej NHL po konzultáciách s hráčskou asociáciou NHLPA zverejnilo zoznam hráčov, ktorí budú zastupovať kapitánov Erica Staala a Nicklasa Lidströma počas blížiaceho sa Zápasu hviezd.

NW YORK. Vedenie zámorskej hokejovej NHL po konzultáciách s hráčskou asociáciou NHLPA zverejnilo zoznam hráčov, ktorí budú zastupovať kapitánov Erica Staala a Nicklasa Lidströma počas blížiaceho sa Zápasu hviezd (30. januára v RBC Center v Raleighu).

Ako informuje oficiálny internetový portál súťaže, útočníkovi Caroliny Staalovi bude sekundovať duo Ryan Kesler (Vancouver) a Mike Green (Washington) a obranca Lidström z Detroitu bude mať za asistentov Patricka Kanea (Chicago) a Martina St. Louisa (Tampa Bay). "Je to pre mňa veľká česť, že môžem stáť po boku Lidströma. Je to dokonalý profík, ktorý dosiahol v hokeji všetko, čo sa dosiahnuť dá. Na túto chvíľu budem určite rád spomínať, keď raz ukončím kariéru," uviedol St. Louis pre denník Tampa Tribune.

Kapitáni a ich zástupcovia si teraz "draftovým" spôsobom vyberú pre svoje tímy zvyšných hráčov z nominovanej štyridsiatky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Kapitáni Staal a Lidström už poznajú mená svojich asistentov na Zápase hviezd