Kanonádu spustili po vylúčení brankára. Šesť gólov dali za 23 minút

Vranovčanov za víťazstvom nasmeroval kapitán Marek Babjak (vpravo). Presadil sa až dvakrát.
Vranovčanov za víťazstvom nasmeroval kapitán Marek Babjak (vpravo). Presadil sa až dvakrát. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|30. júl 2019 o 00:00

Úvodné kolo tretej ligy hodnotí tréner Vranova Ondrej Desiatnik.

Treťoligová premiéra v Kalši: fotogaléria

29.7.2019

VRANOV NAD TOPĽOU. Dva týždne po začiatku republikových súťaží sa otvorili aj brány futbalových štadiónov na regionálnej úrovni. Už tradične v polovici letných prázdnin odštartovala tretia liga Východ.

Úvodné kolo potvrdilo predsezónne úvahy o tom, že sa fanúšikovia môžu tešiť na vyrovnanú a zaujímavú súťaž. V jednom stretnutí sa zrodila remíza, v troch najtesnejšie triumfy hostiteľov a v dvoch domáce víťazstvá rozdielom dvoch gólov.

Rezkým krokom vstúpili do sezóny hráči prešovského Tatrana, ktorí v Kalši dosiahli výhru 3:0. Najdominantnejšiu výhru však zaznamenal Vranov nad Topľou.

Zemplínčania ukázali, že na svojom ihrisku s umelou trávou budú, podobne ako vlani, keď na ňom nestratili ani bod, veľmi ťažko zdolateľní. Popradskej rezerve nastrieľali šesť gólov, pričom inkasovali len jeden.

Zaujímavé je, že všetky góly padli až po zmene strán po vylúčení brankára Adriána Knurovského, pričom domácim na poltucet zásahov stačilo iba 23 minút.

Tréner MFK Ondrej Desiatnik tak má za sebou vydarený treťoligový debut na novom pôsobisku a práve s ním sme sa obzreli za súbojmi 1. kola.

Vranov nad Topľou – Poprad B 6:1

O. Desiatnik: „V prvom polčase sme mali tri či štyri šance, ktoré sme nevyužili. Najväčšiu mal Bellás, keď išiel sám na brankára.

Herne to však v niektorých fázach nebolo také, ako by sme si predstavovali. Po obrátke priebeh hry ovplyvnilo vylúčenie hosťujúceho brankára, ktorý jasne potiahol Sitarčíka.

Hneď nato sme dali gól a od tohto momentu sme mali šancu za šancou a dali sme aj pekné góly. Verím, že sa nám bude dariť aj naďalej.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kanonádu spustili po vylúčení brankára. Šesť gólov dali za 23 minút