Hviezdy na Charity Golf Cupe 2009

SITA|10. aug 2009 o 00:00

Na golfovom ihrisku Black Stork vo Veľkej Lomnici sa uskutočnil 2. ročník charitatívneho golfového turnaja Charity Golf Cup 2009 - projektu hokejistov NHL a osobností verejného života pod záštitou Petra Bondru.

VEĽKÁ LOMNICA. Na golfovom ihrisku Black Stork vo Veľkej Lomnici sa uskutočnil 2. ročník charitatívneho golfového turnaja Charity Golf Cup 2009 - projektu hokejistov NHL a osobností verejného života pod
záštitou Petra Bondru.

Pozvanie hokejovej legendy prijalo viacero osobností spoločenského života, športovcov a samozrejme hráčov z NHL. Slávnostné otvorenie nevynechali ani rekonvalescent Marián Hossa či čerstvý víťaz ankety Zlatý puk pre najlepšieho hokejistu SR Zdeno Chára.

Cieľom Charity Golf Cupu je pomáhať tým, ktorí to potrebujú, najmä však telesne a zdravotne postihnutým deťom. "Vďaka podpore nadšencov golfu, hokeja a športu vôbec sme spoločne prispeli a pomohli viacerým rodinám, kde priazeň zdravia nebola príliš štedrá. Uvedomujeme si, že takáto forma pomoci týmto ľuďom je len zrnkom v piesku. Pevne verím, že ak sa spojíme viacerí, môžeme trpké osudy týchto ľudí aspoň o čosi
zmierniť," povedal po skončení akcie dojatý Peter Bondra. Z jeho rúk a z rúk ďalších hokejistov bolo obdarovaných 9 žiadateľov.

"Tento rok sa prostredníctvom Charity Golf Cupu 2009 darovalo viac ako 17 000 eur, čo je asi o 5-tisíc eur viac ako pri vlaňajšom ročníku. Všetky prostriedky sú venované a adresované vybraným žiadateľom Nadácie Miroslava Šatana," zhrnul organizátor projektu Tomáš Bálint z InCity agency.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Hviezdy na Charity Golf Cupe 2009