Humenský futsalový nováčik sa nestratil

Peter Murinčák. Kapitán Angels Humenné.
Peter Murinčák. Kapitán Angels Humenné. (Autor: mirano)
Sportnet|8. jan 2016 o 00:00

Humenská športová hala láka najmä futsalom. Dôvodom je Angels Humenné, ktorý premiérovo účinkuje v 3b extralige Východ.

Humenská športová hala aktuálne láka najmä futsalom. Dôvodom je Angels Humenné, ktorý premiérovo účinkuje v 3b extralige Východ, čo je druhá najvyššia futsalová súťaž.

HUMENNÉ. Angels Humenné je po polovici sezóny na 2. mieste. Znamená to naplnenie predstáv nováčika?

„Účasť v 3b extralige bolo pre nás niečo nové. Sami sme nevedeli, čo od nášho účinkovania môžeme očakávať. Prehra v Bardejove bola ako nepríjemná facka, po ktorej sme sa museli najmä psychicky otriasť. Aktuálne druhé miesto v tabuľke je super, najväčšieho ašpiranta na postup privítame doma. Pravdou je, že nie sme typické futsalové družstvo, ale snažíme sa učiť a zdokonaľovať,“ začal debatu kapitán Peter Murinčák.

Angels Humenné si získal na svoju stranu aj divácku náklonnosť.

„Poznali sme humenského diváka, ktorý nás v hojnom počte podporoval pri našej účasti vo Final four Slovenského pohára vo futsale. Verili sme, že opäť nájde cestu do hľadiska. Diváci nás nesklamali, vytvárajú nám doma úžasnú atmosféru, ktorú nám môžu súperi závidieť. Štyristo – päťsto divákov v hľadisku nemajú. Aj touto cestou by som chcel našim priaznivcom poďakovať, verím, že nám ostanú aj naďalej verní,“ poznamenal kapitán tímu.

Očakávaný šláger

V piatok začína Angels Humenné odvetnú časť. Doma privíta Bardejov - lídra.

„Tento zápas rezonuje v našich mysliach už azda hneď od prvého kola, kde sme ucítili veľkú krivdu. Ale emócie musia ustúpiť a my sa musíme sústrediť len na našu hru. Čo sa súpera týka, jeho silné stránky poznáme, budeme sa snažiť ich eliminovať. Nášmu mužstvu verím, máme na to, aby sme tohto súpera porazili,“ dodal Peter Murinčák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Humenský futsalový nováčik sa nestratil