Humenčania po prehre v Slovnaft cupe skončili

Humenčania vonku prehrali. Do druhého kola postupuje OFK Dlhé Klčovo.
Humenčania vonku prehrali. Do druhého kola postupuje OFK Dlhé Klčovo. (Autor: Pavel Andraščík)
Sportnet|2. aug 2016 o 00:00

V prvom kole Slovenského pohára Slovnft Cupu Humenčania cestovali neďaleko k susedom do Dlhého Klčova.

V prvom kole Slovenského pohára Slovnft Cup-u Humenčania cestovali neďaleko k susedom do Dlhého Klčova, ktoré hrá tiež IV. ligu a tak obaja súperi si overovali silu mužstiev pred novým súťažným ročníkom.

HUMENNÉ. Za veľmi teplého počasia a dobre pripravenom ihrisku sa začal urputný boj o víťazstvo a postup do druhého kola. Domáci nastúpili s tromi legionármi z Ukrajiny a od začiatku sa snažili dať gól, no hosťujúca obrana odolávala.

V 12. minúte hosťujúci Sališ vysunul Cigána, no domáci brankár Balint bol na správnom mieste. Najväčšie nebezpečenstvo Humenčanom hrozilo z ľavej strany od kapitána mužstva Babjaka.

V 17. minúte po perfektom centri domáceho Bereša až dvaja hráči minuli loptu. Útoky sa striedali na oboch stranách. V 42. minúte domáci Samsely premárnil gólovú šancu. Polčas skončil bezgólovou remízou.

Druhý polčas sa podobal prvému. V 65. minúte hosťujúci Sališ zahrával trestný kop a Jurov hlavičkuje iba do brankára Balinta. Dobre hrajúci hosťujúci Cigán v 76. minúte prihral voľnému Zlackému, ktorý zle spracoval loptu a bolo po gólovej šanci.

Diváci na tribúne už kibicovali, kto a koľko pokutových kopov premení, ale kto postúpi. Prebiehala 81. minúta a pred bránkou Humenného je zmätok, no najlepšie sa zorientoval Samsely, ktorý prestrelil brankára Vohára a je 1:0 pre domácich.

Humenčania do konca zápasu stavili na útok, no skóre zápasu sa nezmenilo a domáci vyhrali 1:0 a postúpili do druhého kola, kde sa stretnú s treťoligovým Liptovským Mikulášom.

OFK Dlhé Klčovo – FK Humenné 1:0 (0:0)

ŽK: Šaro. Pred 100 divákmi rozhodoval Ján Mano – Milan Ruščanský, Miloš Fedák.

FK HUMENNÉ: Vohár – Krajník, Mikloš, Šaro, Petričko, C. Vasiľ, P. Jurov, Sališ, Cigán, Vaško, Matúš Babin /striedali Balog, Zlacký, Lukáč/. Tréner: Jozef Valkučák, Pavol Roman.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Humenčania po prehre v Slovnaft cupe skončili