Hudler na tribúne, Průcha na waiveri, Hemský zranený

SITA|26. nov 2010 o 10:58

Aktuálny týždeň v zámorskej hokejovej NHL nepraje českým hráčom. Útočník Detroitu Jiří Hudler ani zďaleka nenaplnil očakávania po návrate z ruskej KHL.

NEW YORK.

V 16 zápasoch skóroval len jediný raz a pripísal si iba 5 bodov. Tréner Red Wings Mike Babcock ho nechal na prelome októbra a novembra dva zápasy sedieť na tribúne, keďže to nepomohlo, v stredu v Atlante (1:5) sledoval 26-ročný center zápas opäť len v pozícii diváka.

"Nemám z toho radosť," poznamenal Hudler pre Detroit Free Press a pokračoval: "Máme naozaj výborný tím. Tréner má k dispozícii štyri kvalitné útoky, ktorých zloženie často mení. Neviem, čo k tomu povedať. Počas uplynulých zápasov sa mi dosť vecí podarilo, nie som sklamaný, ako som v poslednom období hral. Nedá sa nič robiť, taká je situácia. Prišiel zápas v Atlante a ja som zostal na tribúne."

Krídelník Phoenixu Petr Průcha skončil podľa Kevina Allena z US Today na waiver listine, cez ktorú ho "kojoti" ponúkajú iným klubom. Dvadsaťosemročný hráč sa nedokázal počas sezóny natrvalo prebojovať do zostavy Dava Tippetta, odohral len 11 zápasov a pripísal si jedinú prihrávku.

Problémy so slabinami vyradili vo štvrtok zo zostavy Edmontonu Aleša Hemského. Dvadsaťsedemročný krídelník má v 20 zápasoch na konte 15 bodov (6+9).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hudler na tribúne, Průcha na waiveri, Hemský zranený