Hokejový Slovan zatiaľ dopláca na zmenu trénera

Tréner Petri Matikainen na striedačke Slovana.
Tréner Petri Matikainen na striedačke Slovana. (Autor: TASR)
Ondrej Gajdoš|25. sep 2014 o 18:09

Slovenský tím v KHL vybojoval s trénerom Čadom v šiestich zápasoch desať bodov, v dvoch súbojoch po jeho odchode ani jeden. Nový kouč Matikainen potrebuje čas.

BRATISLAVA. Riskantná výmena trénera Rostislava Čadu po celkom dobrom vstupe mužstva do novej sezóny KHL sa vedeniu hokejového Slovana zatiaľ nevypláca.

Nespokojní fanúšikovia

So skúseným českým koučom mal tím v prvých šiestich zápasoch tri víťazstvá, tri prehry, skóre 16:15, desať bodov a v tabuľke Západnej konferencie postavenie s kurzom do play off.

V dvoch súbojoch bez Čadu Slovan na domácom ľade prehral rovnakým výsledkom 1:4 s CSKA Moskva aj s Medveščakom Záhreb, v tabuľke Západu už vypadol z osmičky nad čiarou postupu a pri premiére nového trénera Petriho Matikainena si pohneval fanúšikov. Svoje mužstvo za slabý výkon vypískali.

V prvom stretnutí nového ročníka KHL Slovan vyhral na svojom ľade nad Záhrebom 5:2, o tri týždne priniesol duel tých istých súperov v Bratislave trojgólovú prehru domácich.

Generálny manažér Maroš Krajči si po odchode Čadu s jeho defenzívne ladeným štýlom hry sľuboval hlavne v domácich zápasoch atraktívnejší, ofenzívnejší hokej, viac gólov aj bodov, no zatiaľ sa deje

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Hokejový Slovan zatiaľ dopláca na zmenu trénera