Hokejisti Humenného sa už pripravujú na 1. ligu

(Autor: ilustračné - mirano)
Sportnet|22. júl 2015 o 00:00

Hokejisti MHK Bemaco Humenné budú v novom ročníku 2015/16 účastníkmi 1. hokejovej ligy.

Hokejisti MHK Bemaco Humenné budú v novom ročníku 2015/16 účastníkmi 1. hokejovej ligy, čo zvyšuje nároky na prípravu po stránke technickej, organizačnej, aj výkonnostnej

HUMENNÉ. Novým trénerom A –mužstva je Peter Křemen, jeho asistentom ostáva Jozef Kardoheli. Intenzívne sa pracuje na príchodoch nových hráčov do tímu.

„Káder prechádza kompletnou zmenou zostavy, očakávame posilu v podobe zvučných mien. Definitívne zloženie však bude zrejmé až po letnej príprave,“ uviedol na webovej stránke MHK šéf klubu Ladislav Kovalský.

S prípravou už mužstvo začalo, zatiaľ iba s hráčmi, ktorých má tréner k dispozícii.

Postupne však prichádzajú ďalší, takže základ kádra už bude môcť odohrať už v priebehu augusta prípravné zápasy.

Kovalský neskrýva pred novou sezónou optimizmus: „Humenčania a hokejový svet na Slovensku môže očakávať naozaj kvalitnú a vyrovnanú hru, na akú sú u nás fanúšikovia zvyknutí.“

Aké sú termíny prípravy

Doteraz sú známe dohodnuté prípravné stretnutia doma 11. augusta o 17.00 hod. so Spišskou Novou Vsou a 1. septembra s Michalovcami.

Vonku budú hrať Humenčania 18. augusta v Sp. Novej Vsi, od 26. do 28. augusta sa zúčastnia turnaja o Spišský pohár a 8. septembra si zahrajú v Michalovciach.

Na doplnenie treba uviesť, že žiakov 4. a 5. ročníka povedie tréner Mižák s asistentom Fickom, žiakov 6. a 7. ročníka tréner Mihaľo s asistentom Petrom a chlapcov 8. a 9. ročníka povedú Holubek a Merva.

Žiacke družstvá v tomto čase už absolvujú „suchú“ prípravu na umelej tráve, v posilňovni a telocvičniach.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Hokejisti Humenného sa už pripravujú na 1. ligu