Osemnástka vyhrala aj tretí prípravný zápas s Maďarskom, prvýkrát na nulu

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. (Autor: TASR – Martin Palkovič)
TASR|17. dec 2021 o 17:05

Adam Gajan vychytal čisté konto.

Prípravný zápas

Maďarsko 18 – Slovensko 18 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)

Góly: 19. Mišiak (Tomas, Nahálka), 24. Honzek (Lachkovič), 35. Šotek

Vylúčení: 7:7, presilovky a oslabenia 0:0, strely: 29:25

Maďarsko: Straubinger – Deák, Sántha, Szabó, Ritecz, Szalay, Salamon, Roszmann - Szabó Rácz, Nádasy, Nemes, Kiss, Farkas, Németh, Ravasz, Balasits, Simon, Trozsák, Weidemann, Dézsi, Horváth

Slovensko: Gajan – Tomas, Kremnický, Marko, Pánik, Lörincz, Čulík, Nahálka – Dudáš, Ružek, Honzek, Mišiak, Šotek, Kopecký, Gabriel, Ondriš, Križan, Zöld, Lachkovič, Melicher

SZÉKESFEHÉRVÁR. Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov zvíťazila aj v treťom prípravnom zápase nad rovesníkmi z Maďarska. Po triumfoch 4:2 a 2:1 zdolala domácich aj v piatok v Székesfehérvári 3:0.

Čisté konto vychytal zásluhou 29 úspešných zákrokoch brankár Adam Gajan, góly Slovákov strelili Martin Mišiak, Samuel Honzek a Alex Šotek.

Zverenci trénera Romana Sýkoru odohrali stretnutia v Maďarsku namiesto zrušeného turnaja v nórskom Gjöviku. Informoval o tom portál hockeyslovakia.sk.

Hlas po zápase:

/zdroj: hockeyslovakia.sk/

Roman Sýkora, tréner SR 18: "Som rád, že sme zvládli aj tento tretí zápas. Úvod nebol ideálny, ale upokojil nás gól, ktorý sme strelili pred koncom prvej tretiny. V druhej časti sme náskok zvýšili a do tretej sme tak išli s úmyslom dohrať to, tak ako sme hrali dovtedy. Súper hral húževnato, ale kvalita bola na našej strane a som rád, že sme to pretavili do výsledku. V závere sme ubránili oslabenie o dvoch hráčov a som rád, že sme zvládli aj túto hernú situáciu."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Osemnástka vyhrala aj tretí prípravný zápas s Maďarskom, prvýkrát na nulu