Mešár zmenil rétoriku. Je pripravený vrátiť sa do juniorky

Filip Mešár v drese Kitchener Rangers.
Filip Mešár v drese Kitchener Rangers. (Autor: Twitter Kitchener Rangers)
Oh my Hockey|20. okt 2023 o 07:55

"Len chcem hrať," povedal o cieľoch v prebiehajúcej sezóne.

KITCHENER. Filipovi Mešárovi by podľa mnohých prospel ďalší rok v juniorke. Zdá sa totiž, že preňho nemajú stabilné miesto a prospešné riešenie v Lavale, teda na farme Montrealu.

No zatiaľ čo pred rokom bol z odchodu z mužského hokeja sklamaný, teraz sa na veci díva inak. Je pripravený vrátiť sa do Kitcheneru do Ontario Hockey League.

"Keď ma draftovali, povedal som si, že sa chcem dostať do prvého tímu Canadiens tak skoro, ako sa dá. Ale teraz, keď vidím, ako sa veci majú, viem, že sa musím najprv čo najviac vyvinúť a využiť tieto sezóny, aby som bol čo najlepším hráčom, keď budem mať 21 či 22 rokov," povedal pre Radio-Canada.

Zatiaľ sa od vedenia nedozvedel, kde strávi ročník 2023/24. Jeho prioritou je čo najvyšší čas strávený na ľade.

"Len chcem hrať. Nechcem odohrať zápas a v ďalšom sedieť na tribúne. Chcem dostať čo najviac času na ľade. Návrat do OHL by bol dobrou možnosťou. Verím, že vedenie v Montreale vie, čo robí," ujasnil.

Kitchener začal sezónu úspešne a zdá sa, že môže uhrať lepší výkon ako v poslednej sezóne, ktorá sa skončila sklamaním. Z úvodných ôsmich stretnutí vyhrali šesť.

"Filip by pre nás znamenal veľkú posilu a priniesol by slušnú porciu talentu a zručností," vyjadril sa generálny manažér Rangers Mike McKenzie.

Devätnásťročný Spišiak odohral v prvej sezóne za Kitchener 52 duelov so ziskom 51 (17+34) bodov. V 9 zápasoch play-off pridal gól a tri asistencie.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»Mešár zmenil rétoriku. Je pripravený vrátiť sa do juniorky