Prahne po zápase so Cyborg. Harrison: Chcem byť najlepšou na svete

Kayla Harrison
Kayla Harrison (Zdroj: PFL, Autor: Ryan Loco)
SvetMMA|24. nov 2021 o 15:06 (aktualizované 24. nov 2021 o 15:06)

Chce sa stať najlepšou bojovníčkou všetkých čias.

LAS VEGAS. Hoci sa do sveta zmiešaných bojových umení dostala pomerne nedávno, svojimi výkonmi dokazuje, že môže pomýšľať na najvyššie méty.

Dvojnásobná zlatá olympionička z juda Kayla Harrison má po výrazných úspechoch v americkej organizácií PFL, kde od decembra 2019 drží opasok v ľahkej váhe žien, zálusk na veľké zápasy.

Preto neprekvapí, že v súvislosti s neporazenou bojovníčkou sa stále viac a viac spomína prestup do prestížnejších líg.

Chce byť najlepšou, túži po súboji so Cyborg

Najmä potenciálny stret s kráľovnou perovej divízie Bellatoru Cris Cyborg v posledných týždňoch zapĺňa správy zámorských portálov o MMA.

Všetko odštartovali komentáre Cyborg, ktorá verí, že ju Harrison vyzýva iba kvôli získaniu pozornosti, podobne ako to podľa jej názoru pred rokmi robila legendárna Ronda Rousey.

36-ročná Brazílčanka patrí v ženskom odvetví zmiešaných bojových umení medzi ikonické bojovníčky.

Cyborg mimo iného ako jediná zápasníčka v histórii získala opasky v štyroch najzýznamnejších svetových ligách.

„Má pravdu, chcem proti nej nastúpiť. Som mladá a hladná po výzvach. Je pravda, že je priekopníčkou v ženskom MMA, jediným problémom je však to, že som tu ja. Šliapem jej na päty, idem si po ňu.

Možno so mnou zápasiť nepotrebuje, alebo to ani nechce. Asi preto to hovorí. Je to v poriadku, pôjdem po nej so všetkým, čo mám, pretože vážne chcem byť najlepšia. Chcem byť najlepšia žena v histórii, tak to skrátka je,“ neskrývala ambiciózne plány Harrison.

Bellator, UFC alebo PFL?

Veľkou otázkou, ktorú už zanedlho čaká olympíjsku šampiónku je podpis novej zmluvy. Možnosť odchodu do významných organizácií akými sú UFC či Bellator ale podľa Harrison závisí od porady s jej trénerským tímom.

„Nemám nič zlé, čo by som povedala na adresu PFL. Bola som tam štastná. Viem, že chceli so mnou pred posledným súbojom podpísať kontrakt, niektoré veci v nej sa však nepozdávali Alimu (Abdelaziz, manažér Harrison). Každý chce vedieť odpoveď kde zakotvím, či to bude PFL, UFC alebo Bellator.

Odpoveď na to zatiaľ nemám, popravde si od toho držím odstup. Verím ľudom a tímu okolo mňa. Mojou prácou je im dôverovať, takže čokolvek mi poradia, to aj urobím,“ prezradila zápasníčka, ktorá má od profesionálneho debutu v MMA od júna 2018 perfektnú bilanciu jedenástich výhier.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Prahne po zápase so Cyborg. Harrison: Chcem byť najlepšou na svete