Hammond, Hudler a Dubnyk sú hviezdami marca v NHL

Brankár Ottawy Andrew Hammond sa po vstupe do NHL uviedol skutočne skvelo. Na snímke zasahuje pri šanci Stephena Weissa z Detroitu.
Brankár Ottawy Andrew Hammond sa po vstupe do NHL uviedol skutočne skvelo. Na snímke zasahuje pri šanci Stephena Weissa z Detroitu. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. apr 2015 o 08:30

Prvou hviezdou mesiaca sa stal Andrew Hammond. Z dvanástich duelov vychytal desať víťazstiev. A v deviatich súbojoch nedostal viac ako dva góly.

NEW YORK. Brankár hokejovej Ottawy Senators Andrew Hammond, center Calgary Flames Jiří Hudler a gólman Minnesoty Wild Devan Dubnyk sa stali hviezdami marca v zámorskej hokejovej NHL.

Informuje o tom web súťaže.

Hammond si ocenenie pre prvú hviezdu vyslúžil za desať vychytaných víťazstiev v dvanástich dueloch. Senators vďaka nim vrátil do hry o play-off.

V priemere inkasoval 2,09 gólu na zápas. Mal 93-percentnú úspešnosť zákrokov. A v deviatich z dvanástich štartov dostal maximálne dva góly.

Hudler bol v marci s 23 bodmi najproduktívnejším hráčom celej súťaže. A s trinástimi asistenciami najlepším nahrávačom. Flames pomohol k deviatim výhram a posunu na miesto zaručujúce play-off.

V dvanástich z pätnástich stretnutí dosiahol minimálne bod. V tejto sezóne má bilanciu 71 bodov za dvadsaťdeväť gólov a 42 asistencií.

Dubnyk dotiahol Minnesotu počas mesiaca k jedenástim triumfom. Zaznamenal priemer 1,78 gólu na zápas a 94,2-percentnú úspešnosť zásahov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hammond, Hudler a Dubnyk sú hviezdami marca v NHL