Hádzanári Prešova hostia Hlohovec

Ilustračné.
Ilustračné. (Autor: archív)
Ján Leško|20. dec 2016 o 00:00

Aj bez viacerých zranených hráčov je jasným favoritom stretnutia domáci celok.

PREŠOV. Obhajca extraligového prvenstva, dvanásťnásobný slovenský hádzanársky šampión Tatran Prešov je na domácich ihriskách suverénom.

Pre povinnosti v Lige majstrov i v nadnárodnej SEHA lige musel po dohode s klubmi a SZH meniť a upravovať termínovú listinu niektorých extraligových stretnutí.

Doteraz odohrali prešovskí hádzanári deväť zápasov našej najvyššej súťaže a v neúplnej tabuľke figurujú aktuálne na druhom mieste. Prvá je Šaľa, ktorá však odohrala už trinásť kôl.

Tatran v nedeľu vyhral o dvadsaťštyri gólov na palubovke posledného Pezinka. V utorok o 18. hodine nastúpi Prešov v Tatran handball arene proti ambicióznemu súperovi a tradičnému rivalovi z minulosti, HC Sporta Hlohovec.

Tomu sa ale v prebiehajúcom ročníku zatiaľ nedarí. V tabuľke je Hlohovec šiesty, keď zo štrnástich zápasov vyťažil štrnásť bodov.

Prešovčania okrem nabitého programu mali aj kopec maródov. Nekompletní hrali aj proti maďarskému Veszprému či macedónskemu Metalurgu Skopje.

Sotva v optimálnom zložení nastúpia i proti Hlohovcu. To však nemení nič na skutočnosti, že obhajca majstrovského titulu je dnes na vlastnom ihrisku favoritom zápasu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Hádzanári Prešova hostia Hlohovec