Grizzly vzal lídrovi bod. Možno zlatý...

Ilustračné.
Ilustračné. (Autor: archív)
Rudolf Rondzik|2. máj 2017 o 00:00

Futsalisti Grizzly Slovakia Košice ratovali proti lídrovi baráže aspoň bod.

KOŠICE. Futsalisti Grizzly Slovakia Košice ratovali proti lídrovi baráže o postup do extraligy Lučencu aspoň bod iba pár sekúnd pred záverečným klaksónom.

Pritom zverenci Richarda Bača si lepší úvod ani nemohli priať. Turek otvoril skóre už v 2. minúte a hoci súper v 6. min. vyrovnal, do šatní odchádzali spokojnejší domáci, keď ich do vedenia poslal Jakub Kofčák.

Horšie to bolo s nástupom po prestávke. Ich akoby minispánok líder baráže zužitkoval a v krátkom čase otočil skóre na 3:2 vo svoj prospech.

Medvede potom síce pazúrmi driapali, ale dlho sa im k sústu nedarilo dostať. Šance si vypracovávali, ale zradil ich strelecký čuch alebo bol proti exkošičan v lučeneckej bráne Richard Oberman.

Napokon sa však v samom závere predsa znovu presadil Jakub Kofčák a pomohol k dôležitému bodu.

„Možno ho budeme považovať za zlatý. Za určitých okolností a pri plnom bodovaní v Banskej Bystrici by mohol znamenať postupovú priečku,“ odfúkol si po zápase kouč Košičanov Richard Bačo.

„Tak trochu sme kalkulovali aj s takouto možnosťou. Lučenec má naozaj silný tím a pocítili sme to i na domácej palubovke. Škoda nepremenených šancí, ale, na druhej strane, treba povedať, že aj náš Ľubo Pangrác často zachraňoval, takže za bod môžeme byť aj radi. Uvidíme, čo bude znamenať v konečnom účtovaní. Moji zverenci robili, čo mohli, ale skúsenejší tím z Novohradu umne odolával. V závere nás hnala aj slušná atmosféra v hale, za čo si naši priaznivci zaslúžia vďaku,“ nepúšťal sa do vážnejších analýz tréner, lebo ako povedal: „Ešte je na to čas. Máme pred sebou dva zápasy, takže je potrebné sa na ne skoncentrovať a vytvoriť pozitívnu náladu.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Grizzly vzal lídrovi bod. Možno zlatý...